Μαχαίρωμα στη Πυλαία: «Την έπιανα στο κρεβάτι με τον άντρα μου» – Προφυλακιστέα η 25χρονη

Προφυλακιστέα κρίθηκε, μετά την απολογία της στον ανακριτή, η 25χρονη η οποία επιτέθηκε και μαχαίρωσε 27χρονη στη Θεσσαλονίκη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Η κατηγορούμενη είπε στην κατάθεση της: «Διαμένω στην Ελλάδα από το 2004 και γνωρίζω να μιλάω και να διαβάζω την ελληνική γλώσσα. Το 2012 παντρεύτηκα στην Αλβανία με πολιτικό γάμο και από τότε μένω μαζί του στην Πυλαία. Μαζί με το σύζυγό μου αποκτήσαμε δύο παιδιά, ένα αγόρι που είναι οχτώ χρονών και ένα κορίτσι που είναι τεσσάρων χρονών σήμερα. Ο σύζυγος μου διατηρούσε ερωτική σχέση τα τελευταία οχτώ χρόνια με το θύμα και αυτό το γνώριζα διότι πολλές φορές την έβρισκα στο σπίτι μου μαζί με το σύζυγό μου να βρίσκονται στο κρεβάτι ξαπλωμένοι. Δεν έχω δει ποτέ να έχουν ερωτική επαφή, παρά μόνο να φιλιούνται στο στόμα παρόλα αυτά όλα αυτά τα χρόνια διέμενα με τον σύζυγό μου.

Αρκετές φορές τα τελευταία οχτώ χρόνια είχα μιλήσει με το θύμα και τους γονείς της λέγοντας να σταματήσει την σχέση που έχει με τον σύζυγό μου. Επίσης κάποια από αυτές τις φορές είπα να σταματήσει την σχέση αυτή. Απειλώντας ότι θα την χτυπήσω και θα την σκοτώσω. Μάλιστα μία φορά πιαστήκαμε στα χέρια και γι’ αυτό τον λόγο της τράβηξα τα μαλλιά. Παρόλα αυτά εκείνη, δεν σταματούσε την σχέση που είχε με τον σύζυγό μου και του έλεγε άσχημα πράγματα για μένα, τα οποία δεν είναι αλήθεια όπως ότι εγώ κάνω πιάτσα στη Γιαννιτσών με την προτροπή του πατριού και του αδερφού μου και ότι πάω με άλλους άντρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα πριν από ένα μήνα να με διώξει από το σπίτι ο σύζυγός μου και να κρατήσει τα παιδιά. Εγώ από εκείνη την ημέρα μένω με τη μητέρα μου στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης. Αυτό τον μήνα συνεχως με κατηγορεί σε συγγενείς και λέει άσχημα πράγματα για μένα. Αυτο με θύμωσε τόσο πολύ που πήρα την απόφαση χθες το απόγευμα να την βρω και να την μαχαιρώσω για να την τρομάξω. Δεν ήθελα να την σκοτώσω. Γι’ αυτό το λόγο πήρα ένα μαχαίρι από το σπίτι μου, πήρα λεωφορείο, πήγα στην Πυλαία στο σπίτι που μένει και την βρήκα έξω από το σπίτι.

propoli

Την πλησίασα της είπα «έλα να μου τα πεις από κοντά» κι αυτή έτρεξε να φύγει λέγοντας ότι δεν θέλει να μιλήσει. Εγώ την κυνηγούσα και έξω απ’ το σπίτι της αδερφής της την πρόλαβα και της είπα «θα μου τα πεις εμένα» και αυτή μου είπε «συγγνώμη Μπιάνκα» και τότε έβγαλα ένα μαχαίρι που είχα κρυμμένο στην αριστερή μασχάλη μου και την μαχαίρωσα τρεις φορές, πρώτα δυο φορές στην κοιλιά και μετά μία στον αριστερό ώμο. Μετά έκατσα εκεί, πήγα στο σπίτι της αδερφής της όπου ζήτησα ένα τηλέφωνο για να πάρω την αστυνομία ζητώντας συγγνώμη από αυτήν, απ’ την αδερφή και τον γαμπρό της. Αναγνώρισα το μαχαίρι της κουζίνας που μου δείξατε και είναι το μαχαίρι που χρησιμοποίησα και την μαχαίρωσα. Μετανιώνω για την πράξη μου διότι ήθελα να την φοβερίσω, για να σταματήσει να λέει κακα πράγματα για μενα και ζητώ συγγνώμη».

Η 27χρονη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις

Μιλώντας στον Alpha σημείωσε ξανά πως δεν είχε σχέση με τον σύζυγο της γυναίκας που την τραυμάτισε.

Ο δικηγόρος της δράστιδας Θανάσης Χατζάκος είπε στο newsit.gr: «Όπως μου δήλωσε από την πρώτη στιγμή η εντολέας μου, η πράξη αυτή έλαβε χώρα γιατί υπήρχε ερωτική αντιζηλία αλλά στο πλαίσιο αυτό η παθούσα, θέλοντας να πάρει τον άντρας της κατηγορούμενης και τα δυο ανήλικα παιδιά της και να την διώξουν από το σπίτι, επήλθε θυμός και καυγά.

Πηγαίνοντας στο σπίτι της αδελφής της παθούσας ο καβγάς αυτός φούντωσε και έλαβε χώρα αυτή η πράξη. Στην αυλή του σπιτιού ο καυγάς άναψε γιατί η δική μου πελάτισσα δεν δέχτηκε να της πάρει τον άντρα αλλά και τα παιδιά γιατί ήθελαν να την διώξουν από το σπίτι με αποτέλεσμα να γίνει το συγκεκριμένο συμβάν.

Το όποιο βέβαια από ότι έχω πληροφορηθεί γιατί το θύμα διαφεύγει του κινδύνου και ελπίζουμε πως σίγουρα θα εξέλθει γιατί δεν υπάρχει κίνδυνος. Δεν είχε μαζί μαχαίρι, ήταν ένα σουγιαδάκι το οποίο θα εξηγήσει γιατί το είχε μαζί της. Σίγουρα δεν υπήρχε ανθρωποκτόνος δόλος και δεν πρόθεση να την σκοτώσει. Ήταν ουσιαστικά πάνω στον θυμό και για να την πείσει να αφήσει τον άνδρα της. Δεν ήθελε να την σκοτώσει σε καμία των περιπτώσεων.

Στην απολογία της θα ισχυριστεί ότι δεν μπόρεσε να το δεχτεί γιατί το ηθικό μέρος είναι σίγουρα με την εντολέα μου. Δηλαδή, το να πάρει τον άντρα της είναι αποδεκτό, αλλά να θέλει να κρατήσει και τα παιδιά, αυτό νομίζω είναι πρωτόγνωρο και δεν συνηθίζεται σε πολλές περιπτώσεις. Θα την έδιωχνε από το σπίτι και ήθελε να κρατήσει την επιμέλεια ο άντρας και να μεγαλώσει τα παιδιά με το θύμα. Αυτό δεν μπορούσε να δεχθεί με τίποτα η εντολέας μου, την εξαγρίωσε και έφτασε σε αυτήν την πράξη.

Έχει μετανιώσει, ήταν μία στιγμιαία πράξη και όταν πέρασαν οι ώρες και καταλάγιασαν τα ένστικτα και ο θυμός και είδε ότι δεν έπρεπε να δράση έτσι, γιατί το πρώτο που έπρεπε να σκεφτεί ήταν τα παιδιά της. Βλέποντας ότι θα έχανε και τον σύζυγό και τα παιδιά της, έκανε αυτό το λάθος και ευτυχώς δεν ήταν μεγάλο. Ελπίζουμε και ευχόμαστε σύντομη ανάρρωση».

Δείτε επίσης: Τραγωδία στο Φαλακρό: Ανατριχιαστική μαρτυρία – «Σαν να έσκασε μία βόμβα δίπλα μου και τους βλέπω όλους σκόρπιους»

Loading