Μαρία Μανούκα για Σχολικές Μονάδες: «Έμπρακτη απόδειξη πως ο κ. Μανδαλιανός δεν έπραξε το αυτονόητο – Είναι τουλάχιστον προκλητικό για τους δημότες»

Την αντίδραση της υποψήφιας Δημάρχου για τον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου, Μαρίας Μανούκα, προκάλεσε το γεγονός ότι από τις 17 υπερσύγχρονες σχολικές μονάδες καμία δεν ανήκει στον Δήμο Κορδελιού – Ευόσμου.

Η κ. Μανούκα με ανάρτηση της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, κατηγορεί ευθέως τον κ. Μανδαλιανό ότι δεν έπραξε το αυτονόητο και δεν πίεσε προκειμένου να κατασκευαστούν σχολεία στον Εύοσμο.

Μάλιστα χαρακτήρισε προκλητικό για τους δημότες του δεύτερου μεγαλύτερου Δήμου της Βόρειας Ελλάδας το γεγονός αυτό και δίνοντας το μήνυμα της επόμενης ημέρας τόνισε ότι: «Ο Δήμος μας δικαιούται περισσότερα από τη διοικητική ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής. Ο Δήμος μας έχει ανάγκη μια νέα αρχή! Έχει ανάγκη Δήμαρχο που διεκδικεί!»

Αναλυτικά η ανάρτηση της κ. Μανούκα:

«Ο ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ»

Είναι τουλάχιστον προκλητικό για τους δημότες του δεύτερου μεγαλύτερου Δήμου της Βόρειας Ελλάδας το γεγονός πως καμία από τις 17 νέες υπερσύγχρονες σχολικές μονάδες που θα κατασκευαστούν δεν βρίσκεται στον Δήμο μας.

Είναι η έμπρακτη απόδειξη πως ο κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, ως απλός παρατηρητής, δεν έπραξε το αυτονόητο. Δεν πίεσε όπως οι Δήμαρχοι Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά, Λαγκαδά, Ωραιοκάστρου και Αμπελοκήπων-Μενεμένης.

Ο Δήμος Κορδελιού-Ευόσμου αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στο θέμα των σχολικών υποδομών, με δεδομένο πως γνώρισε μια πληθυσμιακή “έκρηξη”. Στο πλαίσιο αυτό η εξασφάλιση των απαραίτητων σχολικών μονάδων θα έπρεπε να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τη διοίκηση του κ. Μανδαλιανού. Μια διοίκηση που έχει πτωχεύσει στα μάτια των δημοτών, μια διοίκηση όπου κυριαρχεί η εσωστρέφεια.

Ο κ. Μανδαλιανός για ακόμη μια φορά είναι απών! Δεν έδωσε τη μάχη και ο Δήμος μας έχασε μια ακόμα ιστορική ευκαιρία.

Ο Δήμος μας δικαιούται περισσότερα από τη διοικητική ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής. Ο Δήμος μας έχει ανάγκη μια νέα αρχή!
Έχει ανάγκη Δήμαρχο που διεκδικεί!

Μαρία Μανούκα
Υποψήφια Δήμαρχος
Κορδελιού – Ευόσμου
«Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελευθερίου Κορδελιού-Ευόσμου»

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε επίσης: Δήμος Κορδελιού – Ευόσμου: Τι απαντά η αντιπολίτευση στον Σωτηράκη για τα πρόστιμα στην Τρίτση