Μαζικές κινητοποιήσεις για την τραγωδία των Τεμπών – Εννιά προσαγωγές μετά τα επεισόδια

Μαζικές κινητοποιήσεις για την τραγωδία των Τεμπών – Εννιά προσαγωγές μετά τα επεισόδια

Σε εννιά προσαγωγές προχώρησε η Αστυνομία για τα επεισόδια που σημειώθηκαν μετά την ολοκλήρωση της πορείας για την τραγωδία των Τεμπών. Μετά τις 11 το βράδυ οι δρόμοι δόθηκαν στην κυκλοφορία, ωστόσο παραμένουν κλειστοί οι σταθμοί του Μετρό «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός», «Βενιζέλου» και «Συντριβάνι».

Προηγήθηκε μαζική συγκέντρωση στο Άγαλμα Βενιζέλου, όπου μίλησαν ο πατέρας της Ελισάβετ Χατζηβασιλείου και η αδελφή του Δημήτρη Οικού, που έχασαν τη ζωή τους στο δυστύχημα. Ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας που πέρασε και από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, με τη συμμετοχή συνδικάτων, φοιτητικών συλλόγων και άλλων μαζικών φορέων.

Στην Κεντρική Μακεδονία, ανάλογες κινητοποιήσεις πραγματοποιήθηκαν σε Σέρρες, Βέροια, Νάουσα, Αλεξάνδρεια, Γιαννιτσά, Έδεσσα και Κατερίνη.

*φωτογραφία ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αχιλλέας Χήρας

Loading

Play