Ισχυρή παρουσία έχουν οι αστυνομικές δυνάμεις στον ΙΝ Αγίας Ειρήνης και Χρυσοβαλάντου στην Νέα Ευκαρπία Θεσσαλονίκης
Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Παναγιωτίδης
Μια διμοιρία των ΜΑΤ συνοδευόμενη από περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκεται έξω από τον Ιερό Ναό.

Υπενθυμίζεται ότι κάτοικοι της περιοχής έχουν πραγματοποιήσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας τις προηγούμενες ημέρες διαμαρτυρομενοι για την απομάκρυνση του ιερέα από την εν λόγω εκκλησία.
Ο Μητροπολίτης Βαρνάβας είχε αποφασίσει την απομάκρυνση του καθώς ο ιερέας δεν συμμορφώθηκε στα μέτρα πρόληψης του Κορονοϊού. Η παρουσία της αστυνομίας προκλήθηκε μετά από κάλεσμα κατοίκων σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προκειμένου να μην πραγματοποιηθεί η σημερινή Θεία λειτουργία.
Πάντως ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι παρά την απομάκρυνση του ιερέα που ήταν υπέρμαχος κατά της χρήσης μάσκας, ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει ούτε ένας από τους εκκλησιαζομενους που να τηρεί τα μέτρα κατά της Πανδημίας.
Δείτε επίσης:
Δείτε επίσης: Υεμένη: Υπάλληλοι του ΟΗΕ έπεσαν θύματα απαγωγής
- Σκιάθος: Νοσηλεία βρέφους 9 μηνών μετά την κατάποση δαχτυλιδιού
- Απομακρύνθηκαν αυθαίρετες ξαπλώστρες και ομπρέλες από την παραλία της Άφυτου
- Αιματηρή επίθεση με πυροβολισμούς σε καφετέρια στον Κολωνό
- Κατάληψη δύο χωριών από τη Ρωσία στην ανατολική Ουκρανία
- Επίσημη απάντηση της Ελλάδας στον ΟΗΕ για τη Ρηματική Διακοίνωση της Λιβύης