Χθες Τρίτη (07.09.2021), τη μιάμιση μετά τα μεσάνυχτα, Ι.Χ. φορτηγό (αγροτικό όχημα) που οδηγούσε 38χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ. αυτοκίνητο, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας, στο ύψος του οικισμού Ορφάνι.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή του 38χρονος οδηγός του φορτηγού, ενώ από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκαν ελαφρά τραυματίες ο οδηγός και ο συνοδηγός του, που διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας.
Το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας ερευνά τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.
Υπενθυμίζεται πως την ίδια μέρα, μερικές ώρες νωρίτερα, ένα 40χρονος έχασε τη ζωή του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όταν παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη στη Νεάπολη Σέρβος διεθνώς διωκόμενος για διακίνηση ναρκωτικών (pics)
- Πολωνία: Επίσημη παραδοχή ότι το πλήγμα στο σπίτι προήλθε από πολωνικό πύραυλο και όχι από ρωσικό drone
- Γάζα: Σοκ και οργή από τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για τον θάνατο νοσηλευτή τους
- Στα Νέα της Πέμπτης: Ανησυχία στην Άγκυρα, προετοιμασία στην Αθήνα
- Η φινλανδική εταιρεία που εξορύσσει ήλιο από τη Σελήνη
- Το εντυπωσιακό δείπνο του βασιλιά Καρόλου προς τιμήν του Ντόναλντ Τραμπ: Αποκαλύψεις για το μενού
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr