Ο Στ. Καλαφάτης μιλά για τα επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Τη θέση του ότι “κανείς δεν μπορεί να διαταράξει το ιερό πνεύμα των ημερών που έρχονται“, διατύπωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Σταύρος Καλαφάτης, απαντώντας σε ερώτηση σήμερα, σχετικά με τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Ειδικότερα, ο κ. Καλαφάτης δήλωσε: “Είναι απαράδεκτες αυτές οι καταστάσεις. Κανένας δεν μπορεί να διασαλεύσει και να διαταράξει το ιερό πνεύμα των ημερών που έρχονται. Τα αρμόδια όργανα επιλαμβάνονται και είμαι σίγουρος ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά“.

Στο μεταξύ, μετά την κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ΄ Σώματος Στρατού, που έγινε στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας των Ηνωμένων Εθνών, ο κ. Καλαφάτης σημείωσε: “Οι Έλληνες επιζητούμε την ειρήνη και τη συνεργασία με τους γείτονές μας. Πάντοτε, όμως, στη βάση του Διεθνούς Δικαίου και των Διεθνών Συνθηκών“, δήλωσε ο κ. Καλαφάτης. Υπογραμμίζεται ότι στις εκδηλώσεις παρέστη, σήμερα ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, ως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης: Στ. Καλαφάτης: «Δεν μας πτοούν οι απειλές και δεν μας λυγίζουν οι κραυγές»

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr