ΠΑΜΑΚ: Ξεκίνησαν οι εμβολιασμοί μέσα στο ίδρυμα για τους φοιτητές

Ξεκίνησαν σήμερα οι εμβολιασμοί μέσα στο ίδρυμα του ΠΑΜΑΚ για τους φοιτητές που θέλουν να εμβολιαστούν κόντρα στον κορονοϊό.

Οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται από κλιμάκια του ΕΟΔΥ και το εμβολιαστικό κέντρο θα λειτουργήσει μέχρι τις 29 Οκτωβρίου.

Οι πρώτοι 12 φοιτητές έχουν εμβολιαστεί, ενώ να τονίσουμε ότι όλοι θα εμβολιαστούν με το σκεύασμα της Pfizer το οποίο είναι διπλής δόσης.

Οι φοιτητές/τριες του ΠΑΜΑΚ κλείνουν το ραντεβού τους για εμβολιασμό μέσω πλατφόρμας του διαδικτύου, που δημιουργήθηκε από το πανεπιστημιακό ίδρυμα και τονίζεται ότι λειτουργεί από τις 08:30 μέχρι τις 14:30.

Με την πανδημία να “ φουντώνει” πάλι στην Βόρεια Ελλάδα, η λειτουργία στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας εμβολιαστικού κέντρου, με τη συνδρομή της Γ’ ΥΠΕ Μακεδονίας, είναι ένα ακόμη βήμα προς την ασφαλέστερη λειτουργία του», επισημαίνει ο Πρύτανης, καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης.

Επίσης πρόσθεσε ότι: «μαζί με τη δωρεάν διανομή προστατευτικών μασκών, τόσο προς τους φοιτητές όσο και προς το υπόλοιπο προσωπικό, μειώνουμε τον κίνδυνο διασποράς της νόσου, ακολουθώντας πιστά τα επιστημονικά πρωτόκολλα».

Δείτε επίσης: Κεντρική Μακεδονία: Ο ΕΟΔΥ στέλνει δύο κινητές μονάδες εμβολιασμού

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr