Σειρά συναντήσεων στην Βόρεια Ελλάδα ξεκινάει ο υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, από αύριο Πέμπτη μέχρι και το Σάββατο 16 Οκτωμβρίου.
Αρχικά ο κ. Πέτσας θα επισκεφθεί τις Σέρρες όπου θα έχει συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη, Παναγιώτη Σπυρόπουλο, τους δημάρχους Σερρών, Αλέξανδρο Χρυσάφη, Εμμανουήλ Παππά, Δημήτριο Νότα, Αμφίπολης, Στέργιο Φραστανλή, Νέας Ζίχνης, Παντελή Μπόζη, Σιντικής, Φώτη Δομουχτσίδη, Βισαλτίας, Αθανάσιο Μασλαρινό και Ηράκλειας, Γεώργιο Κουτσάκη, καθώς και εκπροσώπους φορέων.
Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο κ. Πέτσας θα μεταβεί στην Θεσσαλονίκη όπου θα βρεθεί στο συνέδριο της ΚΕΔΕ και στα εγκαίνια της έκθεσης Beyond 4.0 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
Την Παρασκευή ο κ. Πέτσας θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαγκαδά στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και το Σάββατο θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Παύλου Μελλά στο δημαρχείο της περιοχής.
Δείτε επίσης: LIVE: Στην εκδήλωση για τα 47 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας Μητσοτάκης και Καραμανλής (vid)
- Ποιος είναι ο πραγματικός αντίκτυπος των δασμών της αμερικανικής κυβέρνησης στις ΗΠΑ;
- Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Άρη σε φιλικό αγώνα (1-0 από την Άντερλεχτ)
- Αποχαιρετισμός στον Μαρκ Σνόου: Ο εμβληματικός συνθέτης των X-Files και συνεργάτης του Μάνου Χατζιδάκι
- Άντερλεχτ – Άρης 1-0: Ήττα και στο δεύτερο φιλικό, αλλά με θετικά σημάδια
- Σύλληψη 31χρονου στην Ελευσίνα για βιασμό και εμπορία ανθρώπων 17χρονης
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr