Μια ευχάριστη έκπληξη αντικρύζουν οι επισκέπτες του περιαστικού δάσους Θεσσαλονίκης. Ένα δεντράκι με πολύχρωμα στολίδια, προϋπαντεί τους περιπατητές στην αρχή της διαδρομής τους και τους βάζει στο πνεύμα των εορτών.
Ρεπορτάζ: Κωνσταντίνα Πλοιαρίδη
Αν και παραμένει μυστήριο το ποιος το στόλισε, το σίγουρο είναι ότι πέτυχε τον σκοπό του καθώς κερδίζει τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων που επισκέπτονται το δάσος είτε για γυμναστική, είτε για αναψυχή, θυμίζοντάς τους ότι πλησιάζουν Χριστούγεννα.
Το χριστουγεννιάτικο δεντράκι βρίσκεται λίγο μετά την αρχή της διαδρομής του δάσους από την είσοδο των Πεύκων, στη Λεωφόρο Παπανικολάου, κοντά στην αερογέφυρα.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Ιστορικά καράβια «βγήκαν» στο… Τελλόγλειο (pics)
- ΠΑΟΚ: Έναρξη προετοιμασίας με έντονη δραστηριότητα στην Ολλανδία
- Στα Νέα της Τρίτης: Η διπλή πρόκληση για τους καταθέτες
- Χάρβαρντ: Οι συνέπειες των πολιτικών της κυβέρνησης Τραμπ ενδέχεται να κοστίσουν σχεδόν 1 δισ. δολάρια ετησίως
- Πόσο επικίνδυνες είναι οι φωτιές σε χώρους ανακύκλωσης: Οι κίνδυνοι για την υγεία
- Ζωδιακές Προβλέψεις: Σήμερα τα Do’s και Don’ts για τα ζώδια