ΙΝΤΙΜΕ

Salonica Cannabis Expo: Παρών στην έκθεση κάνναβης ο Γ. Μπουτάρης!

Το «παρών» στην Salonica Cannabis Expo, την πρώτη Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στη Θεσσαλονίκη, έδωσε ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε μια βόλτα στα περίπτερα της έκθεσης, που φιλοξενείται στο ξενοδοχείο Porto Palace και θα διαρκέσει μέχρι τις 30/9.

Ο κ. Μπουτάρης δοκίμασε μερικά από τα προϊόντα που παρουσιάζουν οι εκθέτες, ενώ έκανε λόγο για την ανάγκη αποποινικοποίησης της κάνναβης.

H Διεθνής Έκθεση Κάνναβης έρχεται στη Θεσσαλονίκη από τις 28 έως τις 30 Σεπτεμβρίου και σας καλεί στο Porto Palace, προκειμένου να μάθετε όσα δεν ξέρετε για το πιο πολύτιμο βοτάνι, αλλά και να γνωρίσετε από κοντά Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες της κάνναβης και τα ιατρικά και βιομηχανικά προϊόντα τους. Σκοπός, επίσης, είναι να έρθουν σε επαφή οι ασθενείς μεταξύ τους, αλλά και τα εγχειρήματα που λειτουργούν ήδη στην Ελλάδα με τις εταιρείες που πρωτοπορούν στο εξωτερικό, ώστε να ανταλλάξουν ιδέες, απόψεις και τεχνογνωσία», σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών.

Πλούσια γκάμα από περισσότερους από 70 εκθέτες

Περισσότεροι από 70 εκθέτες και μια πλούσια γκάμα προϊόντων όπως: φαρμακευτικά σκευάσματα, είδη διατροφής, ένδυση, καλλυντικά, ατμοποιητές, σπόροι, δομικά υλικά, αγροτικός και βιομηχανικός εξοπλισμός και εφαρμογές, είναι λίγα μόνο από όσα θα βρουν οι επισκέπτες στη Salonica Cannabis Expo.

«Παράλληλα, προκειμένου να λύσουμε την όποια παρεξήγηση υπάρχει γύρω από το φυτό, σε μια σειρά περισσότερων από 20 ομιλιών, γιατροί κι ασθενείς θα μας ενημερώσουν για τα επιτεύγματα της θεραπευτικής κάνναβης, φορείς θα μας εξηγήσουν πως μπορούμε να αποκτήσουμε πρόσβαση σε ιατρικά σκευάσματα και πως θα γίνουμε καλλιεργητές, ενώ επιχειρηματίες του χώρου θα μας μεταφέρουν την εμπειρία της νέας αυτής αγοράς», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Salonica Cannabis Expo 2018

28-30 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο Porto Palace (26ης Οκτωβρίου 65, Θεσσαλονίκη)

Ώρες λειτουργίας: 12.00 – 22.00