ΣΕΤΗΠ Θεσσαλονίκης: Καταγγέλλει την τρομοκρατία στους εργαζόμενους του ΟΤΕ μπροστά στην αυριανή απεργία

Το ΣΕΤΗΠ Θεσσαλονίκης καταγγέλλει τις απειλές τρομοκρατίας που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι του ΟΤΕ ενόψει της αυριανής απεργίας.

Όπως αναφέρει, «από το πρωί, στους διαδρόμους των κτιρίων, προϊστάμενοι, team leaders, εκλεγμένοι και μη συνδικαλιστές βάλθηκαν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους στον ΟΤΕ λέγοντας ότι “δεν υπάρχει απεργία αν δε το πουν αυτοί”.

propoli

Ούτε καφέ δεν ήπιαν. Μάλιστα στην προσπάθειά τους να τρομοκρατήσουν εξ αποστάσεως, πλημμύρισαν ακόμα και τα viber των εργαζομένων με μηνύματα για τη δήθεν μη ύπαρξη απεργίας».

Το ΣΕΤΗΠ καλεί τους εργαζόμενους που δεν δέχονται τη συγκάλυψη του εγκλήματος των Τεμπών, που δεν δέχονται να δουλεύουν στο «κόκκινο» καθημερινά και να μην τους φτάνει ο μισθός τους μέχρι τα μέσα του μήνα, να τους κάνουν στην άκρη και να πουν φτάνει πια! 

Να συμμετάσχουν στην απεργία που έχει προκηρύξει το ΣΕΤΗΠ Θεσσαλονίκης και στην απεργιακή προσυγκέντρωση στις 9.30 π.μ., στα κεντρικά του ΟΤΕ και στην απεργιακή συγκέντρωση στις 10.30 π.μ., στο Άγαλμα Βενιζέλου μαζί με τους συναδέλφους τους από άλλα τηλεφωνικά κέντρα. 

Για να μη μείνει το έγκλημα ατιμώρητο, να μην περάσει η συγκάλυψη που επιχειρείται από την κυβέρνηση, να μην αθωωθεί η πολιτική που οδήγησε σε αυτό και που οδηγεί καθημερινά στη θυσία της ανθρώπινης ζωής στον βωμό των κερδών των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.

Δείτε επίσης: Μεσολόγγι: Έριξαν κοπριά και σανό στο κτίριο της Περιφέρειας οι αγρότες

Loading