Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Έδερναν και απειλούσαν έγκυο για να ζητιανεύει! – 51χρονος προσπάθησε να τη βιάσει

Εξιχνιάστηκε υπόθεση εμπορίας ανθρώπων από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελιών για έγκυο που επαιτεί.

Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι 51 και 53 ετών (άντρας-γυναίκα), σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε, κατά περίπτωση, δικογραφία για εμπορία ανθρώπων από κοινού και απόπειρα βιασμού.

Ειδικότερα, εντοπίσθηκε 34χρονη από τη Βουλγαρία, ευρισκόμενη σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, να επαιτεί σε καθημερινή βάση σε κεντρικές οδούς της πόλης, θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τη ζωή της όσο και του εμβρύου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 34χρονη περί τα τέλη Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους, εισήλθε στην Ελλάδα μαζί με 53χρονη ομοεθνή της, η οποία εκμεταλλευόμενη την οικονομική της δυσχέρεια την έπεισε να επαιτεί.

Η έγκυος έμενε στο σπίτι των δύο δραστών, οι οποίοι ασκώντας της σωματική και ψυχολογική βία, την εξανάγκαζαν να επαιτεί πολλές ώρες και να τους δίνει τα όσα χρήματα μάζευε.

Επιπλέον, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η 34χρονη, ο 51χρονος αποπειράθηκε επανειλημμένα να τη βιάσει με τη χρήση βίας και απειλών, πλην όμως λόγω της αντίδρασης της παθούσας δεν ολοκλήρωσε τις απόπειρες αυτές.

Αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας εντόπισαν χθες (24-11-2022) και συνέλαβαν τους δύο αλλοδαπούς και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Έκλεψαν τα πόμολα από δεκάδες σπίτια!