Στ. Καλαφάτης: Ταχύτατη ολοκλήρωση σημαντικών έργων της πόλης

Μετά την σημερινή συνάντησή του με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα και τον Υφυπουργό Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος κ. Νίκο Ταγαρά στο Διοικητήριο, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας και Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης έκανε δηλώσεις σχετικά με ζητήματα της πόλης.

Συγκεκριμένα στις δηλώσεις του αναφέρει: «Διαδικασίες που, παλαιότερα, απαιτούνταν αρκετά χρόνια για να ολοκληρωθούν, πλέον προχωρούν με ταχύτατους ρυθμούς. Έργα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη, όπως η ανάπλαση της ΔΕΘ, το Thess INTEC και το γήπεδο της Τούμπας, μπορούν να ολοκληρωθούν πιο γρήγορα. Η επίμονη δουλειά και η συνεχής παρακολούθηση και από τον Τομέα Μακεδονίας και Θράκης του Υπουργείου Εσωτερικών, φέρνει αποτελέσματα. Μεγάλα έργα είναι, πλέον, απολύτως, εντός χρονοδιαγράμματος»

propoli

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ και τους κ.κ. Σκρέκα, Ταγαρά και Καλαφάτη, στις εγκαταστάσεις της Helexpo ΔΕΘ Α.Ε., όπου είναι φανερές οι προσπάθειες ανάπλασης του Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Δείτε επίσης: Καλαφάτης: «Η Δυτική Μακεδονία είναι προορισμένη ν΄αλλάξει πρόσωπο» – Ποια έργα ανακοίνωσε

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading