Στη Δ. Περιβάλλοντος και Πρασίνου Κορδελιού – Ευόσμου η Μαρία Μανούκα – «Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο για να λυθούν τα προβλήματα»

Η επικεφαλής της παράταξης «Μαζί στην Ανάπτυξη του Ελ. Κορδελιού – Ευόσμου» κ. Μαρία Μανούκα βρέθηκε στο κτίριο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου, έτσι ώστε να ανταλλάξει ευχές ενόψει Χριστουγέννων και να συζητήσει με τους υπαλλήλους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τις δικές της ευχές ενόψει των Χριστουγέννων έστειλε η υποψήφια δήμαρχος κ. Μαρία Μανούκα στους εργαζόμενους της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου του δήμου Κορδελιού – Ευόσμου.

propoli

Η κ. Μανούκα αφού άκουσε τα προβλήματα των εργαζομένων τα οποία αφορούν τη μετεγκατάσταση της Διεύθυνσης, τη στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού, τον ανεπαρκή εξοπλισμό και τα μέτρα ατομικής προστασίας, δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να επιλυθούν στο εγγύς μέλλον.

«Τα προβλήματα μπορούν να λυθούν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό γι’ αυτό. Ως παράταξη θα είμαστε πάντα στο πλευρό της υπηρεσίας στηρίζοντάς την έμπρακτα. Μετά από αρκετά χρόνια επαγγελματικής πορείας ως Πολιτικός Μηχανικός, έχω αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία και είμαι βέβαιη ότι μπορούμε να σταθούμε αρωγοί στην καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλετε.

Εύχομαι σε όλους μέσα από την καρδιά μου καλές γιορτές με υγεία».

Στη συνέχεια η κ. Μανούκα βρέθηκε στα ΚΕΠ έτσι ώστε να ανταλλάξει ευχές με τους εργαζομένους. Την κ. Μανούκα συνόδευαν ο δημοτικός σύμβουλος κ. Βασίλης Τσακαλίδης, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Αλέξανδρος Παρασκευόπουλος και ο πρώην αντιδήμαρχος διοικητικών υπηρεσιών και συντονισμού του δήμου κ. Σωτήρης Μαγόπουλος.

Δείτε φωτογραφίες:

Δείτε επίσης: Δ. Κορδελιού – Ευόσμου: Περιοδεία της Μαρίας Μανούκα στις υπηρεσίες του δήμου για χριστουγεννιάτικες ευχές (pics)

Loading