Στο αρχείο η δικογραφία για τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο
Πρόκειται για τον δικηγόρο στον οποίο αναφέρθηκε σε συνέντευξή της η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, υποστηρίζοντας ότι την προπηλάκισε μέσα στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Σε βάρος της κινήθηκε προκαταρκτική εξέταση για το αδίκημα της απόπειρας παράνομης βίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεση που κλήθηκε να δώσει στο πλαίσιο της προκαταρκτικής, η 24χρονη φέρεται να ανασκεύασε, αναφέροντας ότι ο καταγγελλόμενος δικηγόρος δεν την απείλησε.
Αξιολογώντας τα στοιχεία της έρευνας, ο εισαγγελέας πρωτοδικών έκρινε ότι δεν στοιχειοθετείται αδίκημα, ζητώντας να τεθεί στο αρχείο η υπόθεση, πρόταση που εγκρίθηκε από εισαγγελέα εφετών.
Δείτε επίσης: Γιατί η Ρούλα Πισπιρίγκου άλλαξε την ταυτότητά της λίγο πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα;
- Συναγερμός στην OpenAI: πράκτορες τεχνητής νοημοσύνης χάκαραν τα συστήματά της και προσπάθησαν να το κρύψουν
- Champions League: η Φενέρμπαχτσε άλωσε τη Λιόν και πήρε την πρόκριση
- Μπαπέ και Βινίσιους λύγισαν τη Σοσιεδάδ, στην κορυφή η Ρεάλ με 5-1
- Γιορτή σήμερα 27 Αυγούστου: Ποιοι τιμώνται στο εορτολόγιο και ο Άγιος Φανούριος
- Ζώδια σήμερα: Τα Do’s και Don’ts της Πέμπτης 27.08.2026
![]()
