Στο νοσοκομείο 18χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητές του στη Θεσσαλονίκη – «Ο γιος μου είναι σοκαρισμένο»

Θύμα σωματικής βίας έπεσε ένας μαθητής Γ’ Λυκείου στη Θεσσαλονίκη όταν κατά τη διάρκεια διαλείμματος, συμμαθητές του του επιτέθηκαν στον διάδρομο του σχολείου.

«Ο γιος μου πέρασε μπροστά από εκείνη την παρέα. Τον έσπρωξε ο ένας εσκεμμένα. Ο γιος μου ζήτησε τον λόγο, πιάστηκαν στα χέρια κι από εκεί και πέρα έπεσαν όλοι πάνω του», ανέφερε η μητέρα του 18χρονου.

Όπως είπε η μητέρα του μαθητή, έχει ακούσει και για παρόμοια περιστατικά στο σχολείο, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστά.

propoli

«Ο γιος μου είναι σοκαρισμένος. Πονάει πολύ στο κεφάλι, γιατί έχει κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, και πονάει στα πλευρά», ανέφερε η μητέρα του 18χρονου και πρόσθεσε:

«Το περιστατικό έγινε στο διάδρομο του σχολείου, την ώρα του διαλείμματος. Εκ των υστέρων έμαθα ότι υπήρχαν δύο καθηγητές. Ο ένας τραβούσε το παιδί που είχε κεφαλοκλείδωμα τον γιο μου κι ο άλλος έτρεξε να τους χωρίσει. Γύρω στα 15 παιδιά έπεσαν πάνω του».

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση στην αστυνομία για το περιστατικό, με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντίνα Δημογλίδου να τονίζει στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» πως όταν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός μαθητή το σχολείο θα πρέπει να απευθύνεται στις αστυνομικές αρχές.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Πανικός για άλλη μια μέρα στον περιφερειακό

Loading