Συνάντηση του Στ. Καλαφάτη με τα μέλη της Εθνικής Ομάδας Tae Kwon Do

Η Εθνική Ομάδα Tae Kwon Do που πρώτευσε στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του Πόρετς της Κροατίας

Με τις αθλήτριες και τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Tae Kwon Do, που πρώτευσαν στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του Πόρετς της Κροατίας, συναντήθηκε, στο Διοικητήριο, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Σταύρος Καλαφάτης.

«Μας γεμίσατε περηφάνια, χαρά και αισιοδοξία. Χίλια μπράβο στην προσπάθειά σας, την προσπάθεια των προπονητών σας, αλλά και στους γονείς σας, για τη στήριξη που σας προσφέρουν. Τα ατομικά αθλήματα είναι μοναχικά. Δυναμώνουν τον αθλητή, τη θέλησή του, το πείσμα του. Είναι, όμως, ιδιαίτερα απαιτητικά και είναι οι οικογένειές σας και οι δικοί σας άνθρωποι αυτοί που σηκώνουν το βάρος. Γι’ αυτό αξίζουν όλοι τα συγχαρητήριά μας. Η κυβέρνηση δίνει ιδιαίτερο βάρος στα ερασιτεχνικά αθλήματα και το αποδεικνύει έμπρακτα: Στήριξε και στηρίζει τα αθλητικά ερασιτεχνικά σωματεία. Προσωπικά θα βρίσκομαι δίπλα σας, για ό,τι χρειαστεί. Εύχομαι να συνεχίσετε την ανοδική σας πορεία, σε ό,τι και αν επιχειρείτε», τόνισε ο υφυπουργός.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tae Κwon Do Ελλάδος Μιχάλης Ζωγράφος και οι ομοσπονδιακοί προπονητές Βάσω Κουσαρίδου και Νικόλαος Λεούσης.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: «Όχι Σέρρες και υποβάθμιση» – Πορεία διαμαρτυρίας φοιτητών του ΔΙΠΑΕ (vid & pics)