Επίσκεψη στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε σήμερα η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Μαρία Γεωργίου
Όπως έγινε γνωστό, επρόκειτο για εθιμοτυπική επίσκεψη κατά την οποία συναντήθηκε διαδοχικά με δικαστές του Εφετείου, του Πρωτοδικείου και του Ειρηνοδικείου της πόλης.
Στο επίκεντρο των συναντήσεων βρέθηκαν υπηρεσιακά ζητήματα και μεταξύ αυτών η πανδημία της Covid–19 και ο αντίκτυπός της στην καθημερινότητα των δικαστηρίων, με την πρόεδρο του Άρειου Πάγου να τονίζει ότι η Δικαιοσύνη επανέρχεται στην κανονικότητα.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σπαρακτικές δηλώσεις από τη γιαγιά του 18χρονου τραυματία – Δε γνωρίζει για τον θάνατο του Άλκη (vid)
- Ανησυχία του ΟΗΕ για τις στρατιωτικές εντάσεις στον Κόλπο
- Τα επενδυτικά κεφάλαια προσαρμόζονται στην κλιματική αλλαγή – Επαναξιολόγηση περιουσιακών στοιχείων
- Νέες επιθέσεις των ΗΠΑ κατά του Ιράν: Η κατάσταση κλιμακώνεται
- Μουσικά φεστιβάλ και πολιτιστική γιορτή στο Πλόβντιβ: Phillgood και Hills of Rock τον Ιούλιο
- Δ. Κουτσούμπας: Να απορρίψει ο λαός την κυβερνητική προπαγάνδα και να ενισχύσει το ΚΚΕ
![]()

