Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο 28χρονος «επιχειρηματίας» που απέσπασε 83.000 ευρώ από την 35χρονη σύντροφό του

Ο 28χρονος είχε συλληφθεί στις αρχές Μαΐου όταν παρέλαβε από το θύμα του προσημειωμένα χαρτονομίσματα

Η ΕΛΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 28χρονου που συνελήφθη με την κατηγορία ότι πουλούσε έρωτα σε 35χρονη και της απέσπασε περισσότερα από 83.000 ευρώ.

propoli

Πρόκειται για τον ΓΚΙΜΠΗ Αναστάσιο του Ιωάννη και της Άννας, γεν. 1995, στη Νέα Υόρκη των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της 35χρονης, σύναψε σχέση μαζί της και γνωρίζοντας την επιθυμία της να προβεί σε επιχειρηματική δραστηριότητα, της πρότεινε να συνεταιριστούν. Μάλιστα προκειμένου να την πείσει ότι είναι φερέγγυος και διαθέτει μεγάλη οικονομική επιφάνεια της επιδείκνυε screenshot, στο οποίο φαινόταν υποτιθέμενη μεταφορά ιδιαίτερα μεγάλου χρηματικού ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό όπου η ίδια ήταν δικαιούχος και τον είχε ανοίξει καθ’ υπόδειξή του.

Στη συνέχεια, δε, με ψευδείς αιτιολογίες, όπως για έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας, τακτοποίηση οικονομικών εκκρεμοτήτων και αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας συγγενή του, κατάφερε μέσα σε 17 ημέρες να αποσπάσει από την 35χρονη συνολικά 83.357 ευρώ, ενώ προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να της αποσπάσει επιπλέον 53.600 ευρώ, ισχυριζόμενος ψευδώς ότι είναι κρατούμενος και τα χρειάζεται ως εγγύηση προκειμένου να αφεθεί ελεύθερος.

Δείτε επίσης: Πάτρα: Άνδρας μπήκε σε καφετέρια και πέταξε πέτρα σε σερβιτόρα – Την πέτυχε στο κεφάλι

Loading