Θεσσαλονίκη: Αυτός είναι ο δημόσιος χώρος που λειτουργούσε ως ιδιωτικό πάρκινγκ

«Καθημερινά ανακαλύπτουμε “διαμάντια” στο Δήμο Θεσσαλονίκης», γράφει στην αναρτησή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων

Την διενέργεια ΕΔΕ ανακοίνωσε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, μετά την “ανακάλυψη” ενός οικοπέδου 880τμ, το οποίο ανήκει στο Δήμο Θεσσαλονίκης αλλά από έρευνα προέκυψε πως λειτουργούσε παράνομα ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

propoli

«Υπήρχε μπάρα, είχαν μοιραστεί κομπιουτεράκια, υπήρχε ιδιώτης που είχε και μια εκμετάλλευση σε αυτό. Ψάχνουμε επί δέκα ημέρες ποιος είναι αυτός που μπαίνει – βγαίνει», είπε χθες ο κ. Αγγελούδης, προσθέτοντας πως από αυτήν την κατάσταση υπήρχαν έσοδα τα οποία είναι άγνωστο που πήγαιναν.

Φωτογραφίες από τον δημόσιο χώρο στη Θεσσαλονίκη, δημοσίευσε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων του δήμου Θεσσαλονίκης, Πρόδρομος Νικηφορίδης.

«Οικόπεδο στην Αγίου Δημητρίου στον άξονα της Δημητρίου Γούναρη. Καθημερινά ανακαλύπτουμε “διαμάντια” στο Δήμο Θεσσαλονίκης» αναφέρει αρχικά στην ανάρτησή του ο κ. Νικηφορίδης και προσθέτει:

«Πριν καν αναλάβουμε ανακαλύψαμε ότι υπάρχει διαμέρισμα που έχει αφήσει κληρονομιά κάποιο άτομο για να πουληθεί και τα χρήματα να πάνε στην προστασία των αδέσποτων. Δεν ήταν γνωστό και δεν είχε γίνει αποδοχή. Πριν από μία εβδομάδα το συγκεκριμένο οικόπεδο 880τμ ανακαλύψαμε ότι λειτουργούσε παράνομα ως χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων.

Το οικόπεδο ανήκει στο Δήμο Θεσσαλονίκης και ο Δήμος Θεσσαλονίκης προφανώς δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει τι γινόταν. Ο Δήμαρχος Στέλιος Αγγελούδης ανακοίνωσε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο την διενέργεια ΕΔΕ».

Δείτε επίσης: Παραμένουν τα προβλήματα στον Σιδηρόδρομο: Χωρίς τηλεδιοίκηση το τμήμα Λιανοκλάδι – Λάρισα

Loading