Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη όταν άγνωστοι έριξαν τσιμέντο σε ρίζες δέντρων στην πλατεία Αγίας Σοφίας.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε σήμερα η αντιδημαρχία Περιβάλλοντος του Δήμου Θεσσαλονίκης, μετά από καταγγελίες περίοικων.
Ο κ. Δημητριάδης ο οποίος είναι αρμόδιος αντιδήμαρχος τόνισε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι: «οι υπηρεσίες του Δήμου Θεσσαλονίκης θα μεταβούν αύριο το πρωί στο σημείο προκειμένου να σπάσουν τα κομμάτια τσιμέντου και να «απελευθερώσουν» τα δέντρα, ενώ παράλληλα θα αναζητηθούν οι υπαίτιοι.»
«Κατά το παρελθόν, ένας δρόμος όπου άγνωστοι πήγαν και τσιμέντωσαν περίπου 30-35 δέντρα ήταν η οδός Ολύμπου», συμπλήρωσε ο αντιδήμαρχος.
Προσέθεσε, δε, πως «πέρα από το τσιμέντωμα έχουμε καταγράψει ως υπηρεσία και άλλα τραγικά περιστατικά. Κάποιοι έριξαν χοντρό αλάτι για να ξεράνουν τα πλατάνια στη Νέα Παραλία και άλλοι ξερίζωσαν τελείως τα δέντρα που είχαμε φυτέψει στην Τσιμισκή».
Δείτε επίσης: Τραγωδία στην Ημαθία: Τροχαίο με ένα νεκρό και δύο σοβαρά τραυματίες
- Ναυάγιο ανοιχτά του Παναμά: 21 μετανάστες στη θάλασσα, θύμα ένα 8χρονο κορίτσι
- Έλον Μασκ προς τους ομοσπονδιακούς υπαλλήλους: Δώστε αναφορά ή αλλιώς θεωρείται παραίτηση
- Startups: Το τέλος της εποχής των μονόκερων – Πώς κατέρρευσε η φούσκα των 1 τρισ. δολαρίων στη Silicon Valley
- Λευκός Οίκος: Ενδεχόμενος τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία εντός της εβδομάδας
- DOGE: Οι αμφιβολίες για τα 55 δισεκατομμύρια δολάρια σε περικοπές