Θεσσαλονίκη: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους

Πλήθος κόσμου παρευρέθηκε στην πλατεία Αριστοτέλους, για να παρακολουθήσει το πάτημα του κουμπιού που έφερε το άναμα 100.000 λαμπιονιών LED, ντύνοντας γιορτινά την όμορφη συμπρωτεύουσα με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο να αγγίζει τα 17μέτρα.

Ρεπορτάζ: Κερασία Κοφινά

propoli

Οι πόλεις η μία μετά την άλλη σε όλη τη χώρα μπαίνουν σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, ανάβοντας σιγά σιγά τα χριστουγεννιάτικα δέντρα τους, στις κεντρικές πλατείες τους.

Απόψε σειρά πήρε η Θεσσαλονίκη, με τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα να δίνει το σύνθημα για την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων στην πόλη!

Ο κ. Ζέρβας δήλωσε:

«Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς, τους ανθρώπους και τα συνεργεία του Δήμου που πραγματοποίησαν αυτό το όνειρο. Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα».

Αυτό το εορταστικό κλίμα πλαισιώνει ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος με μια μοναδική συναυλία, στην οποία ερμηνεύει όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Στη σκηνή βρίσκεται παρέα με τα παιδιά του Γιώργο Κακοσαίο και Κατερίνα Κακοσαίου, ενώ κάνει guest εμφάνιση και o Δημήτρης Χρυσοχοΐδης.

Εκτός από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, εγκαίνια ανοίγματος θα έχει και η Χριστουγεννιάτικη αγορά πίσω από το Άγαλμα Βενιζέλου, με πληθώρα μαγαζιών και παιχνιδιών.

Σήμερα λοιπόν η Θεσσαλονίκη ντύνεται στα Χριστουγεννιάτικα σηματοδοτώντας την έναρξη της πιο όμορφης εποχής για πολύ κόσμο.

Η συναυλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη του ραδιοφώνου της πόλης PALMOS 96,5.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Δείτε εικόνες:

Δείτε επίσης: Αγγελούδης για Βασάρα: «Δεν του χαρίστηκε τίποτα στην επαγγελματική του καριέρα»

Loading