Τέσσερις άνδρες προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ απέσπασαν από ηλικιωμένη γυναίκα χρηματικό ποσό και κοσμήματα, στην περιοχή Ανάληψη της Θεσσαλονίκης
Ύστερα από αστυνομικές αναζητήσεις συνελήφθησαν τέσσερις άνδρες, 20 έως 43 ετών, που οδηγούνται στον εισαγγελέα.
Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλθηκε, ένας εκ των δραστών με την παραπάνω υποτιθέμενη ιδιότητα έπεισε την παθούσα να μπει στο διαμέρισμά της κι όσο την απασχολούσε συνεργός του έψαχνε το σπίτι.
Ένας τρίτος άνδρας κρατούσε «τσίλιες» στην είσοδο της οικοδομής κι ο τέταρτος περίμενε σε όχημα διαφυγής.
Μόλις απομακρύνθηκαν οι δράστες, η ηλικιωμένη διαπίστωσε την κλοπή.
Κάλεσε την Άμεση Δράση κι ακολούθησαν γρήγορα οι έρευνες που οδήγησαν στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Δείτε επίσης: Πάτρα: «Πολεμήσαμε μαζί με τη Τζωρτζίνα, δυστυχώς η αγκαλιά μας δεν ήταν τόσο μεγάλη», λέει ο γιατρός της (vid)
- Πάπας Φραγκίσκος: Σημαντική επιδείνωση της υγείας του Ποντίφικα
- Better call Saul: 10 χρόνια μετά, η σειρά που αναδύθηκε από τις στάχτες του Breaking Bad, συνεχίζει να εντυπωσιάζει
- Αναδεικνύεται ο Καραλής: Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 6.01 μ. (vids)
- Άκης Τσελέντης: Μην επαναπαύεστε, οι σεισμικές δραστηριότητες είναι σε εξέλιξη
- Αποκάλυψη στο Πανελλήνιο: Ο Καραλής υπερβαίνει τα έξι μέτρα!