Αθώοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι δύο νεαροί, 21 ετών
Αθώοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης οι δύο νεαροί, 21 ετών, που είχαν συλληφθεί για τα επεισόδια μετά το τέλος της πορείας για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.
Παρότι η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την ενοχή τους, η πρόεδρος του δικαστηρίου τούς απάλλαξε από την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, που τούς είχε αποδοθεί.
Στην απολογία τους δήλωσαν πως είναι φοιτητές, ενώ ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν καμία συμμετοχή στα επεισόδια και πως περνούσαν από το σημείο πραγματοποιώντας βόλτα για καφέ και φαγητό στη Φοιτητική Λέσχη.
Για τα ίδια επεισόδια κατηγορούνται και τρεις ανήλικες, όλες 16χρονες, που παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο Δικαστήριο Ανηλίκων.
Δείτε επίσης: Έλσα Τόλη: «Έπιασα την νταντά του παιδιού μου να δίνει σφαλιάρα στον ποπό του και την απέλυσα» (vid)
- Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά τον Ρουί Βιτόρια
- Αναχώρηση του διεθνούς στολίσκου για τη Γάζα από την Τυνησία
- Μποϊκοτάζ στη Eurovision: Η Ισπανία καλεί σε αποχή αν συμμετάσχει το Ισραήλ
- Λάρισα: Κατατέθηκε η εισαγγελική πρόταση για το δυστύχημα των Τεμπών στην πρόεδρο Εφετών και στους διαδίκους
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το ποσό-ρεκόρ για το σπίτι της στη Στησιχώρου
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ