Προβλήματα υδροδότησης σήμερα στον δήμο Θεσσαλονίκης – Δείτε ποια περιοχή θα μείνει χωρίς νερό
Από την ΕΥΑΘ ανακοινώνεται πως σήμερα, Τρίτη 14/12/2021, από τις 08:30 έως τις 14:00, θα πραγματοποιηθούν εργασίες σύνδεσης νέου αγωγού Φ80 στη συμβολή των οδών Μακεδονίας με Μαλακάση του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Λόγω των παραπάνω εργασιών θα παρουσιαστούν προβλήματα υδροδότησης στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Πέτρου Συνδίκα – Σόλωνος – 25ης Μαρτίου – Γαμβέττα καθώς και στις παρακείμενες οδούς, του Δήμου Θεσσαλονίκης.
H ΕΥΑΘ ανακοίνωσε:
“Οι εργασίες που θα εκτελεσθούν κρίνονται απαραίτητες για την ομαλή λειτουργία του δικτύου ύδρευσης και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης και τη μικρότερη ενόχληση των καταναλωτών. Ευχαριστούμε για την κατανόηση”
Δείτε επίσης: Γ. Βαρουφάκης για εποχικούς πυροσβέστες: “Είναι σκάνδαλο ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι στο ταμείο ανεργίας”
- Ρόδος: Παραλία Άντονι Κουίν σφραγίστηκε μετά από καλοκαίρι με ξαπλώστρες και μόλις 438 ευρώ
- Μεσίστιες σημαίες για μία εβδομάδα μετά τον θάνατο της Ντόλι Πάρτον ανακοίνωσε ο Τραμπ
- Σοκ στο Μπακού: η Σάμπαχ γύρισε το ματς και πήρε πρόκριση στη League Phase
- Μπαλέμπα στη Γιουνάιτεντ: ανακοίνωση, συμβόλαιο έως το 2031 και το ποσό της μεταγραφής
- Δανεικός στη Γιουβέντους ο Γκράμπαρα με οψιόν αγοράς
![]()
