Θεσσαλονίκη: «Δικαίωση θα υπάρξει μόνο όταν καταδικαστεί και εκτίσει ισόβια» λέει η μητέρα της 21χρονης Έμμας

Να καταδικαστεί και η συνοδηγός του 27χρονου οδηγού ζητάει η μητέρα της 21χρονης Έμμας.

Την επιβολή των ισοβίων ζητάει η μητέρα της 21χρονης Έμμας, για τον 27χρονο οδηγό που παρέσυρε και εγκατέλειψε την κόρη της στη Θεσσαλονίκη τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο 27χρονος παραπέμπεται σε δίκη κατηγορούμενος για επικίνδυνη οδήγηση που επέφερε θάνατο, εγκατάλειψη θύματος τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια .Αν και το βούλευμα είναι καταπέλτης για τον 27χρονο οδηγό, την ίδια ώρα απαλάσσει την 20χρονη συνοδηγό, γεγονός που εξοργίζει τη μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

«Αν εξαιρέσουμε το γεγονός ότι ο οδηγός ήταν αυτό που ανέπτυξε ταχύτητα και οδηγούσε και χτύπησε το παιδί, σε όλα τα υπόλοιπα ήταν συνεργός. Κι ο συνεργός στο έγκλημα είναι εγκληματίας. Δεν απαλλάσσεται», δήλωσε η μητέρα της Έμμας.

Μιλώντας στο MEGA η μητέρα της αδικοχαμένης φοιτήτριας ζήτησε την καταδίκη του οδηγού, αλλά και της 20χρονης κοπέλας που ήταν μαζί του. «Δικαίωση θα υπάρξει μόνο όταν αυτός καταδικαστεί ισόβια και εκτίσει ισόβια. Οτιδήποτε άλλο είναι πολύ λίγο. Δικαίωση θα είναι όταν μαζί του καταδικαστεί και η συνεργός του και συνοδηγός».

Η νεαρή φοιτήτρια παρασύρθηκε από το όχημα που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Ο οδηγός αφού την χτύπησε, έκανε όπισθεν και ξαναχτύπησε το τραυματισμένο κορμί της άτυχης κοπέλας πριν τραπεί σε φυγή.

Δείτε επίσης: Καβάλα: 68χρονη βρέθηκε νεκρή κοντά στο ποιμνιοστάσιό της

Loading