Θεσσαλονίκη: Δυσοσμία στη Σίνδο – Τι λέει ο δήμος Δέλτα

Ανακοίνωση για τη δυσοσμία στη Σίνδο εξέδωσε ο δήμος Δέλτα, ενημερώνοντας για τα έως τώρα δεδομένα.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, έχουν εντοπιστεί οι εστίες απ’ όπου προέρχεται η δυσοσμία, ενώ έχουν ήδη ενημερωθεί οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές.

propoli

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Δέλτα για τη δυσοσμία στη Σίνδο:

«Σχετικά με τη δυσοσμία που κατακλύζει τις τελευταίες μέρες την ευρύτερη περιοχή της Σίνδου, ενημερώνουμε τους κατοίκους, επαγγελματίες και εργαζόμενους της περιοχής τα παρακάτω:

– Έχουμε εδώ και δυο μέρες απευθυνθεί στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα της πολιτείας, να προβούν στους δέοντες ελέγχους.

– Έχουν εντοπιστεί οι εστίες από όπου προέρχεται η δυσοσμία, αλλά αναμένουμε τα επίσημα στοιχεία και τις καταγραφές των αρμόδιων ελεγκτικών οργάνων που θα προβούν σε περαιτέρω ενέργειες. 

– Όλοι βιώνουμε το ίδιο έντονα την ίδια δυσοσμία μιας και η έδρα του δήμου Δέλτα είναι στη Σίνδο. Η προβολή του προβλήματος και  η εξαγωγή συμπερασμάτων  μέσω  facebook για τις ενέργειες του Δήμου είναι χρήσιμο και ωφέλιμο να γίνεται μετά την επικοινωνία με με τη Διοίκηση .  Άλλωστε η  πόρτα του Δημαρχείου είναι ανοιχτή για όλους  τους πολίτες τόσο για την επίλυση προβλημάτων όσο και για την παροχή πληροφοριών.

– Η αρμοδιότητα του ελέγχου περιβαλλοντικών θεμάτων ανήκει σε άλλους θεσμούς.

 – Βασική αντίληψη μας είναι η συνεργασία με όλους τους θεσμούς και τους ανθρώπους καλής διάθεσης, για να πετύχουμε τον κοινό στόχο της καλύτερης ποιότητας ζωής δημοτών, κατοίκων, εργαζομένων.

– Όπως έχουμε εμπράκτως αποδείξει, στα θέματα υποβάθμισης του περιβάλλοντος αντιδρούμε άμεσα, με ταχύτητα, δυναμισμό και από κοινού με την τοπική κοινωνία, γιατί όλοι είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο».

Δείτε ακόμη:
Δ. Παύλου Μελά: Ημερίδα για την προστασία από τον κορονοϊό, σε συνεργασία με τον ΕΕΣ

Loading