Χάλασε ο φωτεινός σηματοδότης χθες (24/11) το πρωί – Ακόμη να αποκατασταθεί η βλάβη.
Έναν μεγάλο κύκλο υποχρεώνονται να κάνουν οι διερχόμενοι οδηγοί από τη διασταύρωση της Λεωφόρου Δενδροποτάμου στη Δυτική Θεσσαλονίκη, καθώς χάλασε ο φωτεινός σηματοδότης στη συμβολή με την Αριστοτέλους, έπειτα από πρόσκρουση οχήματος χθες (24/11) το πρωί. Από εκείνη την ώρα, η βλάβη δεν έχει αποκατασταθεί.

Συγκεκριμένα, οι διερχόμενοι οδηγοί επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου υποχρεώνονται να κινούνται αναγκαστικά δεξιά στη Λεωφόρο Δενδροποτάμου, με κατεύθυνση προς την Σταυρούπολη, ενώ όσοι κινούνται επί της Αριστοτέλους θα κινούνται αναγκαστικά επίσης δεξιά με κατεύθυνση προς τα ΚΤΕΛ.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες της Politic.gr, στο σημείο βρίσκονται τροχονόμοι για να ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Δείτε επίσης: Χριστούγεννα 2021: Το εορταστικό ωράριο και οι Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα
- Με ΑΙ και ψηφιακό βοηθό οι νεκροτομές: Ριζικές αλλαγές μετά τις υποθέσεις Μουρτζούκου και Πισπιρίγκου στις Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες
- Πάτρα: Ανάστατος κόσμος σε τράπεζα από ψεύτικο όπλο που βρέθηκε σε σακούλα
- Στόχος η διάκριση για τις εθνικές ομάδες πόλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης
- Πυρά Ζαχαριάδη κατά ΠΑΣΟΚ: Επιχείρηση έκφρασης του δημοκρατικού κόσμου με ψήφο παρών στην τροπολογία Πλεύρη;
- Κ. Τσουκαλάς: Αναγκαία η μείωση των μερίδων στο φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ