Θεσσαλονίκη: Έληξε το θρίλερ με την 60χρονη που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Για περισσότερες από τέσσερις ώρες παρέμεινε στον 7ο όροφο της οικοδομής η γυναίκα που απειλούσε πως θα δώσει τέλος στη ζωή της, με τον συναγερμό να παραμένει ενεργός στις Αρχές στη Θεσσαλονίκη.

Επί τόπου στην περιοχή Ντεπώ και συγκεκριμένα στην οδό Γαβριηλίδη, βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή, μεταξύ άλλων, διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. και ψυχολόγος, ενώ σε ετοιμότητα είναι και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

propoli

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα περίπου 60 ετών, ανέβηκε στην ταράτσα της 7όροφης οικοδομής επί της οδού Γαβριηλίδη στις 5 το απόγευμα, ενώ ο λόγος που απειλεί ότι θα πέσει στο κενός παραμένει άγνωστος. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι κάτοικος της περιοχής.

Ο διαπραγματευτής της αστυνομίας ακούγεται να προτείνει στη γυναίκα «να έρθω να σε πιάσω από το χέρι για να κατέβουμε μαζί» και να της λέει «θέλω να σε βοηθήσω». Σε μια ακόμη προσπάθεια να πείσει τη γυναίκα να μη κάνει βουτιά θανάτου και να απομακρυνθεί από την άκρη του μπαλονιού, ο διαπραγματευτής της λέει «όσο είσαι μαζί μου δεν θα σε πειράξει κανείς».

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο

thessaloniki__1__2
thessaloniki__2__2
thessaloniki__3__2
thessaloniki__4__2

Η 60χρονη ζήτησε πριν από λίγη ώρα να δει την κόρη της, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, νωρίτερα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τα παιδιά της.

Σημειώνεται ότι οι πυροσβέστες αναμένεται να τοποθετήσουν το ειδικό στρώμα, όπως γίνεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Πηγή: Πρώτο θέμα

Δείτε επίσης: Κρήτη: Χάθηκε άνδρας στον Ψηλορείτη – Σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής

Loading