Θεσσαλονίκη: Έλυσαν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στήθηκε στην Πλατεία Αριστοτέλους (vid)

Άγνωστοι έκοψαν σχοινιά στήριξης του δέντρου – Μήνυση κατέθεσε ο δήμος

Δύο άτομα αναζητούνται από τις αρχές μετά τη μήνυση που κατέθεσε ο Δήμος Θεσσαλονίκης καθώς έλυσαν τα δύο από τα τέσσερα συρματόσχοινα που συγκρατούν το κεντρικό χριστουγεννιάτικο έλατο στην κεντρική πλατεία της πόλης.

propoli

όπως όλα δείχνουν το συμβάν πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης, ωστόσο, σήμερα το πρωί έγινε αντιληπτό από επιθεωρητές του Δήμου που βρέθηκαν στο σημείο για τακτικό έλεγχο. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ημέρα που κόπηκαν τα σχοινιά έπνεαν στην πόλη ισχυροί άνεμοι, με τους ανθρώπους του κεντρικού Δήμου να σημειώνουν ότι «από θαύμα δεν είχαμε κάποιο ατύχημα»!

Σήμερα το πρωί κατατέθηκε μήνυσ για δολιοφθορά στο Αστυνομικό Τμήμα του Λευκού Πύργου από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Μάκης Κυριζίδης,

“Αντιληφθήκαμε προχθές ότι τα στηρίγματα καταστράφηκαν. Ψάξαμε να δούμε τι μπορεί να έχει γίνει και εξετάζοντας το υλικό που είχε καταγράψει η κάμερα από το ξενοδοχείο που βρίσκεται απέναντι, είδαμε ότι κάποιοι σκαρφάλωσαν στην κατασκευή και τα κατέστρεψαν. Πρόκειται για ειδικές κατασκευές κι αυτό που συνέβη έχει τρομερή επικινδυνότητα διότι αν απουσιάζουν τα συρματόσχοινα υπάρχει κίνδυνος πτώσης του έλατου”, περιγράφει, ο κ. Κυριζίδης.

Ο αντιδήμαρχος ζήτησε να υπάρχει από εδώ και στο εξής αστυνομική φύλαξη στο σημείο για να αποφευχθούν παρόμοια περιστατικά που μπορεί να προκαλέσουν μεγάλη ζημία.

Δείτε επίσης: Δωρεάν self test: «Για ήρεμο Ρεβεγιόν»

Loading