Θεσσαλονίκη: Επίσκεψη Ζέρβα στο Φεστιβάλ Βιβλίου

Mήνυμα αισιοδοξίας έστειλε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε απόψε στο 39ο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, το οποίο συνδιοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και τον δήμο.

«Προσωπικά θυμάμαι και το πρώτο Φεστιβάλ Βιβλίου που είχε γίνει στη Θεσσαλονίκη και χαίρομαι πάρα πολύ για αυτόν τον θεσμό, που αδιάλειπτα όλα αυτά τα χρόνια έχει τη δική του παρουσία στην πόλη μας», είπε ο κ. Ζέρβας, τονίζοντας ότι ειδικά η φετινή διοργάνωση έχει μια ξεχωριστή αξία, αφού έρχεται μετά από τη δύσκολη περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

propoli

Όπως ανέφερε ο κ. Ζέρβας, είναι σημαντικό το γεγονός ότι το Φεστιβάλ Βιβλίου, που δίνει τον τόνο στην πόλη στην αρχή κάθε καλοκαιριού, οργανώνεται και φέτος, με την τήρηση ασφαλώς των απαραίτητων αποστάσεων και όλων τα προβλεπόμενων μέτρων. «Δείχνουμε με τον τρόπο αυτό την αισιοδοξία μας και για το βιβλίο και για τις εκδόσεις αλλά και για τη ζωή στην πόλη μας», παρατήρησε ο ίδιος.

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας Μπάμπη Μπαρμπουνάκη και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης Αλέξανδρο Μπαρμπουνάκη, περιηγήθηκε στα χαρακτηριστικά λευκά κιόσκια που στήθηκαν και φέτος στον χώρο της νέας παραλίας.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ολοκλήρωσε την επίσκεψή του κρατώντας στα χέρια του δεκάδες νέα βιβλία με τα οποία θα εμπλουτίσει τη συλλογή του.

Δείτε ακόμα:Θεσσαλονίκη: 39ο Φεστιβάλ Βιβλίου στη Νέα Παραλία

Loading