Θεσσαλονική: Έρχεται το πρώτο Air&Sea Show

Η διοργάνωση θα λάβει χώρα τον Μάιο του 2022 – Αναμένεται να προσελκύσει πολλές διεθνείς συμμετοχές λόγω της δυναμικής της πόλης και της εξαιρετικής μορφολογίας της

Τόσο ο Δήμαρχος της πόλης όσο και η ηγεσία της Διεθνούς Εκθέσεως εξέφρασαν την υποστήριξη στο εγχείρημα, τονίζοντας την πρόθεσή τους οι φορείς που εκπροσωπούν να συμμετέχουν στην Οργανωτική Επιτροπή του show. Στις συναντήσεις παραβρέθηκε και ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, ο οποίος “αγκάλιασε” εξ αρχής την πρωτοβουλία.

Είχαν προηγηθεί ανάλογες επαφές με τους εκπροσώπους της Fraport στη Θεσσαλονίκη και τον Λιμενάρχη, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν θετικά και συμφώνησαν προφορικά στην πρόταση να καλωσορίσουν το «Thessaloniki Air&Sea Show» που φιλοδοξεί να καταστεί θεσμός για την πόλη.

Βάσει του σχεδιασμού που εκπονείται η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στην παραλία της Θεσσαλονίκης δημιουργώντας μια ζώνη θέασης η οποία θα κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού, θα προσελκύσει χιλιάδες φίλους της αεροπορίας και της θάλασσας και θα μαγέψει όσους την παρακολουθήσουν με την αρτιότητα και το εντυπωσιακό θέαμα που θα παρουσιάσει στο κοινό. Η διάρκεια των κύριων επιδείξεων θα είναι τριήμερη και μέσα από το πλέγμα των παράλληλων εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα συνδυάζει τις τρεις διαστάσεις μιας πόλης: τον αέρα, τη θάλασσα και τη στεριά.

Slogan της διοργάνωσης είναι το «Σηκώνουμε ψηλά το κεφάλι» και είναι ανοιχτό για όλες τις ηλικίες.

Δείτε επίσης: Άνοιξαν οι αιτήσεις για τo Pitching Lab του 44ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

Loading