Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Μ. Δευτέρα (18/04/2022) έως και την Μ. Τετάρτη (20/04/2022) κατά τις ώρες 22:00 έως 06:00 έκαστης ημέρας, θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα πορείας προς δυτικά, από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.
Κατά τη διάρκεια των εν λόγω εργασιών θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, στο τμήμα της από το ύψος της συμβολής της με τον Κλάδο Εισόδου της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων (προς Ε.Π.Ο.Θ. – Κόμβος Κ12) έως το ύψος της συμβολής της με τον Κόμβο Κ11 (πριν το Κλάδο Εξόδου της οδού Ελαιώνων προς την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης – ρεύμα προς δυτικά), στο ρεύμα πορείας προς νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τους γύρω δρόμους της περιοχής (μέσω έγκαιρης και κατάλληλης πληροφοριακήςσήμανσης).
Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις για παράνομο εργαστήριο παραγωγής καπνού
- Ουκρανία: Ο Τραμπ πιστεύει ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία για τον τερματισμό του πολέμου
- Τραμπ: Δραματική πτώση της δημοτικότητάς του καταγράφουν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις
- Αυτόματη υποβολή δηλώσεων από την ΑΑΔΕ την Πέμπτη
- Ο Τραμπ προειδοποιεί τον Ζελένσκι για τις συνέπειες της στάσης του σχετικά με την Κριμαία
- Πάπας Φραγκίσκος: Δεν θα παραστεί ο Πούτιν στην κηδεία του