Θεσσαλονίκη: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Παύλου Μελά – Πόσο θα διαρκέσουν (pics&vid)

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ρεπορτάζ: Χρίστος Φιλιππούδης

Ξεκίνησαν σήμερα (21/11) εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Παύλου Μελά, οι οποίες θα διαρκέσουν μέχρι και την Πέμπτη (24/11).

Οι εργασίες θα ξεκινούν κάθε μέρα στις 06:00 και θα ολοκληρώνονται στις 18:00 από την οδό Μακένζι Κινγκ έως την οδό Εθν. Αμύνης τμηματικά (δύο ημέρες στο τμήμα από Μακένζι Κινγκ έως Τσιμισκή & δύο ημέρες στο τμήμα από Τσιμισκή έως Εθν. Αμύνης).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της τροχαίας Θεσσαλονίκης:

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι από την Δευτέρα (21/11/2022) έως και την Πέμπτη (24/11/2022) θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Παύλου Μελά του Δήμου Θεσσαλονίκης, από την οδό Μακένζι Κινγκ έως την οδό Εθν. Αμύνης, κατά τις ώρες 06:00 έως 18:00 έκαστης ημέρας, τμηματικά (δύο ημέρες στο τμήμα από Μακένζι Κινγκ έως Τσιμισκή & δύο ημέρες στο τμήμα από Τσιμισκή έως Εθν. Αμύνης), από το Τμήμα Οδοποιίας & Οδικής Σήμανσης του Δήμου Θεσ/νίκης.

Επισημαίνεται ότι δεν θα διακοπεί πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Παύλου Μελά. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει διαθέσιμη μία (1) λωρίδα κυκλοφορίας.

«Παρακαλούνται οι οδηγοί να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή, να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Ζητούμε την κατανόηση και τη συνεργασία των πολιτών», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Σε εξέλιξη οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Καραολή και Δημητρίου (vid & pics)