ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Θεσσαλονίκη: Εργασίες καθαρισμού στην Περιφερειακή οδό και στην Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών

Οι εργασίες κοπής πρασίνου και καθαρισμού στον Περιφερειακό της Θεσσαλονίκης και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Νέων Μουδανιών θα ξεκινήσουν σήμερα Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021.

propoli

Αναλυτικά η ανακοίνωση της περιφέρειας κεντρικής Μακεδονίας:

«Εργασίες καθαρισμού και κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021.


Συγκεκριμένα, οι εργασίες καθαρισμού και κοπής βλάστησης προγραμματίζεται να πραγματοποιηθούν στα εξής σημεία:


1) Στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης:


Στους κόμβους Παπαγεωργίου (Κ5), Επταπυργίου (Κ7), Αγ. Παύλου (Κ7Α), Τριανδρίας (Κ8), Τούμπας (Κ9), Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα), Πυλαίας (Κ11), Πανοράματος (Πρασακάκη) και K12, αρχικά στην κατεύθυνση προς ανατολικά και στη συνέχεια στην κατεύθυνση προς δυτικά, ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών, από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021, σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.
Την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021 στην κατεύθυνση προς ανατολικά, από τον Κ16 έως τον κόμβο Κορδελιού (Χ.Θ. 3+200) στα δεξιά της οδού σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις.

2) Στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Νέων Μουδανιών:


Από τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 στους κόμβους Κ12, Θέρμης, Προφήτη Ηλία και Ψελλού, και στα δύο ρεύματα κατά τις ώρες από τις 6:00 π.μ. έως τις 3:00 μ.μ..
Οι αποκλεισμοί θα γίνονται ανάλογα με την πρόοδο των εργασιών αλλά όχι ταυτόχρονα σε όλο το μήκος των κλάδων.
Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη – ΔΕΘ: Γέμισε με σημαίες της Ελληνικής Επανάστασης

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr

Loading