φωτ. αρχείου

Θεσσαλονίκη: Εργασίες κοπής πρασίνου από σήμερα στην Περιφερειακή Οδό

Εργασίες κοπής πρασίνου στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από σήμερα, Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες κοπής πρασίνου επί της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης την Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021 θα εκτελεσθούν από δύο συνεργεία, ταυτόχρονα, ως εξής:

–  Ένα συνεργείο, στην κατεύθυνση προς ανατολικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 10+000 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”) έως και τη Χ.Θ. 17+000 (Κ10, κόμβος Κωνσταντινοπολίτικων), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και κατά τις ώρες 10:00 – 13:30.

– Ένα συνεργείο, στην κατεύθυνση προς δυτικά, στο τμήμα από τη Χ.Θ. 22+600 (Κ13, περιοχή νοσοκομείου “Αγίου Παύλου”) έως τη Χ.Θ. 10+000 (περιοχή νοσοκομείου “ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ”), δεξιά της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, τμηματικά και κατά τις ώρες από τις 10:00 π.μ. έως τη δύση ηλίου.

Επισημαίνεται ότι τα συνεργεία που θα εκτελούν τις παραπάνω εργασίες είναι κινητά και, επίσης, ο χρόνος αποκλεισμού των τμημάτων της οδού, για την εκτέλεση των εργασιών, σχετικά μικρός.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν την Τρίτη 16/11/2021 ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.           

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δείτε επίσης: Βούλιαξε η Θεσσαλονίκη σήμερα με ρεκόρ νέων κρουσμάτων – Πως τα πήγε η Κεντρική Μακεδονία

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr