Το περιστατικό συνέβη τον Ιούνιο του 2013 μπροστά στα μάτια περαστικών
«Έσπασε» τα ισόβια 39χρονος που κατηγορείται ότι έκαψε ζωντανό 32χρονο, ύστερα από μεταξύ τους καβγά, στην Πλατεία Ναυαρίνου, στη Θεσσαλονίκη.
Εξετάζοντας την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης, κατά πλειοψηφία, αφού τον έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, τού αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετέπειτα καλής συμπεριφοράς, επιβάλλοντάς του ποινή 15ετούς κάθειρξης.
Στην απολογία του, ο 39χρονος ομολόγησε την πράξη του, κάνοντας λόγο -μεταξύ άλλων- για «κακιά στιγμή».
Είχε προηγηθεί λεκτικό επεισόδιο, στη συνέχεια του οποίου ο 39χρονος περιέλουσε με εύφλεκτο υγρό τον άτυχο άνδρα και τον πυρπόλησε με αναπτήρα. Το θύμα κατέληξε ύστερα από λίγο καιρό, λόγω των εγκαυμάτων που είχε υποστεί.
Δείτε επίσης: Καιρός: Επέλαση της κακοκαιρίας «Φίλιππος» -Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης
- Μυστήριο με την εξαφάνιση της Γιου Τινγκ: Το κινητό, τα Πατήσια και το ραντεβού στα Εξάρχεια
- Συνάντηση Μητσοτάκη με την υποψήφια για τη θέση του γγ του ΟΗΕ
- Καμπανάκι Τουρνά για τις πυρκαγιές: 3.083 από την αρχή της αντιπυρικής, 830 μόνο τον Αύγουστο
- Κουνούπια στο ΟΑΚΑ: οδηγίες προστασίας για άθληση και εξωτερικούς χώρους
- Αγωνία για τον 66χρονο Ισπανό στη θάλασσα – Τι λέει ο γιος του για τη μητέρα του
![]()
