Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 53χρονου από τον Εύοσμο

Bρέθηκε ο άντρας που είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»:

Η περιπέτεια του Γεωργιτζίκη Αγοραστού (Άκη), 53 ετών, έληξε σήμερα 19/11/22 δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν.

Ο Γεωργιτζίκης Αγοραστός (Άκης), είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Ευόσμου Θεσσαλονίκης στις 14/11/2022. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Γεωργιτζίκη Αγοραστού (Άκη) στις 19/11/2022 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς η ζωή του ενηλίκου βρισκόταν σε κίνδυνο, λόγω της ανάγκης που είχε να λάβει τη φαρμακευτική του αγωγή και της κατάλληλης υποστήριξης που χρειαζόταν.

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης, ενημερώθηκαν μέσω της ενεργοποίησης του μηχανισμού Missing Alert για την εξαφάνιση του και άμεσα ενημέρωσαν πως ο Γεωργιτζίκης Αγοραστός (Άκης), νοσηλεύεται από τις 18/11/2022 καθώς εισήχθη εκτάκτως. Ο Γεωργιτζίκης Αγοραστός (Άκης) είναι καλά στην υγεία του και βρίσκεται δίπλα σε ανθρώπους που θα του παρέχουν την φροντίδα που χρειάζεται.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Γεωργιτζίκη Αγοραστό (Άκη) και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

Παρακαλείσθε για την άμεση αφαίρεση της φωτογραφίας από όπου υπάρχει η ανακοίνωση της εξαφάνισης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017»

e mail: [email protected]

Δείτε επίσης: Νέα αποκάλυψη για την «Κιβωτό του Κόσμου»: «Στη δομή του Βόλου έμπαιναν νύχτα και χτυπούσαν τα παιδιά»

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε διαμέρισμα στα Διαβατά