Θεσσαλονίκη: «Η Γεωργία κατέθεσε ξανά με θάρρος» λέει ο δικηγόρος της 24χρονης

Ζιώγας: «Η αλήθεια σύντομα θα λάμψει και οι ένοχοι θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη»

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

propoli

Έφυγε από το δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης μετά από δίωρη κατάθεση της στην ανακρίτρια η 24χρονη Γεωργία που έπεσε θύμα βιασμού την πρωτοχρονιά σε ξενοδοχείο στην Θεσσαλονίκη. Η 24χρονη θα έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους εφόσον βρισκόταν σε καλή ψυχολογική κατάσταση.

Κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς η 24χρονη διέφυγε απο το δικαστικό Μέγαρο με το όχημα του εργοδότη της, ο οποίος επίσης κατέθεσε το πρωί για την υπόθεση. Δηλώσεις έκανε λίγο μετά ο δικηγόρος της 24χρονης Αθανάσιος Ζιώγας, σύμφωνα με τον οποίο η Γεωργία κατέθεσε σήμερα ξανά παρουσία ψυχολόγου όσα έζησε εκείνο το βράδυ στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Αυτή τη φορά κατέθεσε στοιχεία, συγκεκριμένα μηνύματα και κλήσεις που σχετίζονται με το πάρτυ της πρωτοχρονιάς που σύμφωνα με τα λεγόμενα της 24χρονης ήταν μοιραίο για την ίδια.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος της, «η αλήθεια σύντομα θα λάμψει» ενώ σχετικά με την καθυστέρηση των αναλύσεων από τις τοξικολογικές εξετάσεις της πελάτισσας του υποστήριξε πως είναι μεν παράξενο αλλά μας δίνει ελπίδα ότι θα αποδείξουν τα όσα υποστηρίζει η νεαρή κοπέλα.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Καθηγήτρια είπε σε θύμα βιασμού πως «Αυτή ανοίγει τα πόδια της στα αγόρια» – Τι καταγγέλλει ο νομικός σύμβουλος στη Politic

Loading