Θεσσαλονίκη: Καθηγήτρια είπε σε θύμα βιασμού πως «Αυτή ανοίγει τα πόδια της στα αγόρια» – Τι καταγγέλλει ο νομικός σύμβουλος στη Politic

Σύμφωνα με όσα είπε ο νομικός σύμβουλος Φώτης Γροντάς στη Politic.gr, η μαθήτρια που έχει καταγγείλει βιασμό από συμμαθητή της τον Νοέμβριο έπεσε θύμα μιας απίστευτης λεκτικής επίθεσης από καθηγήτρια της

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δημόκας

«Εσύ η μόνη καριέρα που θα κάνεις θα είναι στα στενά της Γιαννιτσών» και «Αυτή ανοίγει τα πόδια της στα αγόρια», φέρεται να είπε η καθηγήτρια εντός της σχολικής τάξης εις βάρος της μαθήτριας από το Κορδελιό που τον Νοέμβριο κατήγγειλε τον βιασμό της από 16χρονο συμμαθητή της.

Όπως καταγγέλλει ο Φώτης Γροντάς, η συγκεκριμένη καθηγήτρια έχει βάλει στο στόχαστρο την 15χρονη μαθήτρια, καταφέρθηκε χυδαία εναντίον της κατά τη διάρκεια του μαθήματος. Μάλιστα ο διευθυντής του συγκεκριμένου σχολείου φαίνεται πως με την στάση του συγκαλύπτει αυτήν την συμπεριφορά της εν λόγω καθηγήτριας.

Εις βάρος της καθηγήτριας αλλά και του διευθυντή του σχολείου έχει υποβληθεί μήνυση ενώ όπως είπε ο κ. Γροντάς θα έρθει σε επικοινωνία με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως για το θέμα.

Δείτε όσα δήλωσε στη Politic ο κ. Γροντάς:

Όπως είχε πει τον Νοέμβριο στη Politic o κ. Γροντάς ο συγκεκριμένος μαθητής το μεσημέρι της 18ης Οκτωβρίου φέρεται να παρέσυρε στο σπίτι του με προσχηματικό λόγο και να βίασε μία 15χρονη συμμαθήτριά του, γεγονός που η ίδια αποκάλυψε στους γονείς της δέκα ημέρες αργότερα.

«Η οικογένεια της 15χρονης την έβλεπε ότι δεν είναι καλά, ότι χάνει κιλά, ότι έχει αλλάξει ο εαυτός της. Πρόκεται για ένα αγγελούδι»

Ο κ. Γρόντας είχε αποκαλύψει τότε πως συναντήθηκε με τον κατηγορούμενο μαθητή: «Συνάντησα σήμερα τον κατηγορούμενο μαθητή, πήγα του μίλησα, είδα και την γιαγιά του εκεί καθώς ζουν μαζί. Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι το οικογενειακό πλαίσιο είναι διαταραγμένο. Η γιαγιά του είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος που με ένα μεγαλείο ψυχής μου είπε αν είναι αθώος να αθωωθεί και αν είναι ένοχος να καταδικαστεί».

Θυμηθείτε τις δηλώσεις του:

Δείτε επίσης: Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Καταθέτει ξανά στην ανακρίτρια η 24χρονη

Loading