Θεσσαλονίκη: Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών

Κινηματογραφική καταδίωξη ενός Πακιστανού διακινητή μεταναστών στη δυτική Θεσσαλονίκη

Το απόγευμα της Τρίτης, αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ Κιλκίς επιχείρησαν να ελέγξουν ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην Εγνατία Οδό, κοντά στον κόμβο της Χαλάστρας, όπου ο οδηγός, ένας 29χρονος Πακιστανός, αγνόησε το σήμα των αστυνομικών και ξεκίνησε να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα.

propoli

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν την καταδίωξη του οχήματος, κατά τη διάρκεια της οποίας ο οδηγός ξεφόρτωσε παράτυπους μετανάστες που επέβαιναν στο όχημα. Στη συνέχεια, η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι τη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, όπου το όχημα ακινητοποιήθηκε.

Ο Πακιστανός οδηγός προσπάθησε να διαφύγει περπατώντας προς την περιοχή του Δενδροποτάμου, αλλά αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. τον συνέλαβαν, καθώς είχε κρυφτεί σε θάμνους.

Ο 29χρονος Πακιστανός συνελήφθη υπό την κατηγορία της διακίνησης παράτυπων μεταναστών. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς στον αυτοκινητόδρομο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή επιβατών διερχόμενων οχημάτων.

Δείτε επίσης: Κακοκαιρία Elias: Άνθρωποι ανέβηκαν σε ταράτσες για να σωθούν από τα ορμητικά νερά – Καταφτάνουν ομάδες διάσωσης από διάφορα μέρη

Loading