Θεσσαλονίκη – Λαϊκή Συσπείρωση: Να γίνει νηπιαγωγείο το οικόπεδο δίπλα στην «Αλυσίδα»

Να μπει ένα φρένο στους αποχαρακτηρισμούς των οικοπέδων και να βρει τα χρήματα ο Δήμος Θεσσαλονίκης για σχολεία και νηπιαγωγεία ζήτησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», Σωτήρης Ζαριανόπουλος.

«Δεν αρθρώνει ούτε την ελάχιστη κουβέντα ο δήμος Θεσσαλονίκης προς την κυβέρνηση για να διεκδικήσει πόρους και να κατασκευαστούν σχολεία», είπε ο κ. Ζαριανόπουλος καλώντας τους πολίτες να αντιδράσουν μαζικά . 

Ο κ.Ζαριανόπουλος, στάθηκε επίσης στον «κίνδυνο για μαζικούς αποχαρακτηρισμούς χωρών που θα μπορούσαν να δώσουν ανάσα στους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα στους μαθητές που εν μέσω πανδημίας στοιβάζονται σε αίθουσες σαρδελοκούτια και κοντέινερ».

Παρόντες στη συνέντευξη ήταν ο δημοτικός σύμβουλος, Μιχάλης Κωνσταντινίδης και ο διαμερισματικός σύμβουλος, Στέργιος Καλαϊτζής, οι οποίοι πρόσθεσαν από την πλευρά τους πως η διοίκηση του δήμου θα έπρεπε να θέτει ως προτεραιότητα τη δημιουργία σχολείων, παιδικών σταθμών και ελεύθερων χωρών για τους πολίτες και κάλεσαν το λαό της Θεσσαλονίκης να κινητοποιηθεί λέγοντας πως «όλα αυτά αποτελούν δικαίωμα τους και τους τα στερούν».

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Φωτιά στα Σφαγεία

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ