Θεσσαλονίκη: Ληστεία με μαχαίρι σε internet cafe για δεύτερη φορά σε μία εβδομάδα

Ληστεία με απειλή μαχαιριού σημειώθηκε σε internet cafe που βρίσκεται στην περιοχή της Καλαμαριάς, στη Θεσσαλονίκη, αργά το βράδυ της Κυριακής.

Ο ληστής περίπου στις 22:10, φορώντας ζακέτα με κουκούλα και χειρουργική μάσκα, αλλά και γάντια στα χέρια, εισέβαλε στην επιχείρηση που βρίσκεται στην οδό Πόντου στην Καλαμαριά και κατευθύνθηκε αμέσως στο ταμείο λέγοντας προς τον υπάλληλο που εργαζόταν εκείνη την ώρα «ληστεία, έχω μαχαίρι, θα σε μαχαιρώσω».

Ο υπάλληλος διατήρησε την ψυχραιμία του παραδίδοντας τις εισπράξεις που υπήρχαν στο ταμείο, περίπου 300 με 400 ευρώ, ενώ αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Την ώρα της ληστείας υπήρχαν πελάτες μέσα στο κατάστημα, ευτυχώς όμως, καθώς όλα έγιναν πολύ γρήγορα, κανένας δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό. Η αστυνομία έφτασε μέσα σε πέντε λεπτά στο σημείο ξεκινώντας έρευνα στη γύρω περιοχή για τον εντοπισμό του αγνώστου.

Να σημειωθεί πώς στην ίδια επιχείρηση, σημειώθηκε και πριν από περίπου μία εβδομάδα ληστεία, όταν και πάλι ένα άτομο με παρόμοια χαρακτηριστικά και με την απειλή μαχαιριού, άρπαξε τις εισπράξεις και τράπηκε σε φυγή.

Δείτε επίσης: Επίθεση στο Καπιτώλιο: Η εξεταστική επιτροπή ίσως εισηγηθεί να παραπεμφθεί σε ποινική δίκη ο Τραμπ