Θεσσαλονίκη: Με τραγική φιγούρα την μητέρα του 44χρονου ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία σε ψιλικατζίδικο

Ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τη δολοφονία του 44χρονου υπαλλήλου σε ψιλικατζίδικο στη Γρηγορίου Λαμπράκη.

Σήμερα η δίκη ξεκίνησε με την κατάθεση της ηλικιωμένης μητέρας του άτυχου 44χρονου ο οποίος έπεσε νεκρός από έναν ληστή που επιχείρησε να αφοπλίσει στην μεταξύ τους πάλη.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται ένας 28χρονος κι ένας 36χρονος, ο πρώτος ως δράστης ανθρωποκτονίας με δόλο, ληστεία, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος έχει να αντιμετωπίσει της κατηγορίες για συνέργια στη ληστεία και επιπλέον έχει και την κατοχή ναρκωτικών.

Η μητέρα του δολοφονημένου Μάριου ανέφερε ότι έμαθε από το ραδιοφώνο τον θάνατο του γιού της καθώς ήταν μέσα στο ταξί που την μετέφερε στο νοσοκομείο.

«Ήταν ο μοναχογιός μου, το στήριγμά μου. Από τον καιρό που έχασα τον άντρα μου ορκίστηκε ότι θα είναι δίπλα μου. Δούλευε τη νυχτερινή βάρδια γιατί έλεγε ότι ήταν καλύτερες οι αποδοχές» είπε μεταξύ άλλων η μάρτυρας.

Προηγουμένως οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις εις βάρος τους κατηγορίες. «Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω και δεν ήξερα ότι το πιστόλι είχε φυσίγγια», είπε ο 28χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία

Ο δράστης δέχθηκε μόνο την πράξη της ληστείας τονίζοντας ότι βρισκόνταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών.

Ο ημεδαπός συγκατηγορούμενος του δήλωσε αθώος τονίζοντας ότι δεν συμμετείχε στην ληστεία ούτε κρατούσε τσίλιες στον δράστη.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με τραυματισμό μεταναστών που μπήκαν παράνομα στη χώρα

Loading