Θεσσαλονίκη: Νέα προσπάθεια περίφραξης της ΣΕ ΒΙΟΜΕ – Κάλεσμα από τους εργαζομένους για περιφρούρηση του εργοστασίου

Συνεχίζεται ο αγώνας των εργαζομένων της ΣΕ ΒΙΟΜΕ για να περιφρουρηθεί το εργοστάσιο στην ανατολική Θεσσαλονίκη, εκεί όπου σήμερα υπήρξε νέα εξέλιξη.

Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα είχε γίνει γνωστό ότι ο επιχειρηματίας που αγόρασε το οικόπεδο, πλησίον του οποίου βρίσκεται η ΒΙΟΜΕ, ήθελε να προχωρήσει σε εργασίες στον χώρο και υπήρχαν πληροφορίες για περίφραξη, με δυνάμεις της αστυνομίας να βρίσκονται επίσης στο σημείο.

propoli

Σήμερα μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της Politic, στο σημείο μετέβη το πρωί ο μάνατζερ του ιδιοκτήτη του οικοπέδου, αλλά και δυνάμεις της αστυνομίας. Από τη ΒΙΟΜΕ έγινε κάλεσμα μέσω facebook για να μαζευτεί κόσμος, προκειμένου να ενισχυθεί η προστασία του χώρου και να γίνει περιφρούρηση, προκειμένου να μην γίνει οποιαδήποτε κίνηση που θα θέσει εν αμφιβόλω την εύρυθμη λειτουργία του εργοστασίου.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες στο σημείο έχουν σπεύσει πολλοί αλληλέγγυοι προκειμένου να στηρίξουν τους εργαζομένους της ΣΕ ΒΙΟΜΕ, ενώ το Σάββατο έγινε πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και αργότερα συναυλία στον χώρο του εργοστασίου.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Οι γονείς του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε έκαναν αίτηση μετεγγραφής σε άλλο σχολείο

Loading