Θεσσαλονίκη: Νέο στοιχείο για την υπόθεση της 24χρονης – Το βίντεο από την επιστροφή της στο ξενοδοχείο

Ένα νέο στοιχείο ήρθε στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας από τη Θεσσαλονίκη

Πρόκειται για ένα βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται η 24χρονη να προσπαθεί να επιστρέψει στο ξενοδοχείο.

propoli

Όπως φαίνεται στο βίντεο που έχει μαγνητοσκοπηθεί από κάμερα ασφαλείας, η 24χρονη παρουσιάζει αστάθεια στην πορεία της, γεγονός που μπορεί να επιβεβαιώσει το ότι η κοπέλα είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Νέα κατάθεση που θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα

Νέα ερωτήματα δημιουργούνται αναφορικά με την υπόθεση της 24χρονης, αφού σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει μια κατάθεση μιας γυναίκας η οποία πάει να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Μέχρι τώρα πάντως η συγκεκριμένη γυναίκα δεν είχε εμφανιστεί και εντοπίστηκε από την έρευνα των Αρχών, ενώ είχε μείνει μέχρι το τέλος στο πάρτι στο οποίο έγιναν όλα. Η δική της εκδοχή λοιπόν φαίνεται να είναι τελείως διαφορετική σε σχέση με τα όσα έχει υποστηρίξει μέχρι τώρα η 24χρονη.

Σύμφωνα λοιπόν με τη νέα καταγγελία, η Γεωργία ουδέποτε οδηγήθηκε σε δωμάτιο για να κακοποιηθεί αλλά βρισκόταν στο πάρτι και κουβέντιαζε με έναν παρευρισκόμενο ο οποίος προέρχεται από πλούσια οικογένεια και στη συνέχεια μάλιστα έφυγαν μαζί.

Τόσο οι δικαστικές αρχές όσο και η Αστυνομία πάντως δεν έχουν στα χέρια τους καμία απολύτως κατάθεση – εκτός από της ίδιας της 24χρονης – που να λέει ότι όντως έγιναν όλα αυτά που υποστηρίζει η καταγγέλουσα, ωστόσο η δική της πλευρά εξακολουθεί να ζητά δικαίωση.

Τι προέκυψε από τις τοξικολογικές εξετάσεις

Το τελευταίο διάστημα έχει γίνει πολύ μεγάλος ντόρος γύρω από τις τοξικολογικές εξετάσεις που υποβλήθηκε μετά την καταγγελία της. Όπως προέκυψε από τα αποτελέσματα, δεν υπήρχε καμία ναρκωτική ουσία στον οργανισμό της, ενώ σχετικά με το αλκοόλ αναφέρεται ότι «μεταξύ του υπόπτου συμβάντος και του χρόνου λήψης των δειγμάτων ούρων της Γεωργίας Μπίκα πέρασαν πάνω από 16 ώρες.

Είναι, λοιπόν, πιθανόν η αιθανόλη να είχε αποβληθεί από το σώμα, αφού ο ρυθμός αποβολής της κυμαίνεται μεταξύ 0,1 και 0,2 gr ανά κιλό αιθανόλης ανά ώρα. Η ανάλυση των δειγμάτων έδειξε υψηλές συγκεντρώσεις των άμεσων αλκοολικών δεικτών αιθυλογλυκουρονίδιου (EtG) και θειικού αιθυλεστέρα (EtS), που υποδηλώνει ότι προηγουμένως είχε καταναλωθεί υψηλή ποσότητα αιθανόλης, η οποία ενδέχεται να είχε οδηγήσει σε υψηλή συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα (πάνω από 0,8 gr ανά κιλό ή και υψηλότερο)».

Σημειώνεται όπως αναφέρουν στελέχη της ΕΛΑΣ κι ειδικοί, ότι «η συγκεκριμένη ποσότητα αλκοόλ που μνημονεύεται στο πόρισμα των Ελβετών ειδικών αντιστοιχεί σε 3-4 ποτά και σε καμιά περίπτωση δεν θα μπορούσε να συσχετισθεί με «απώλεια αισθήσεων» που υποστήριξε ότι είχε η 24χρονη Γεωργία κι ακολούθησε η καταγγελλόμενη σεξουαλική κακοποίηση της».

Δείτε επίσης: Λύτρας: «Η δολοφονία έγινε με άλλο μέσο, όχι με το δρεπάνι» (vid)

Loading