Θεσσαλονίκη: «Νους υγιής» σε υπαίθρια εκδήλωση γυμναστικής, μπαλέτου, μουσικής

Μέσα στην καραντίνα έγινε η αφορμή να γυμναστούν δεκάδες Θεσσαλονικείς αφού τους «ξεκούνησε» από τον καναπέ και τους πρόσφερε δωρεάν μαθήματα εκγύμνασης, σε υπαίθριους χώρους.

Τώρα, ήρθε η ώρα να επιστρέψει, όπως χαρακτηριστικά λέει η personal trainer Χαρά Λιόκος Λαζάρου, όλη αυτή την ενέργεια που συσσωρεύτηκε από τον κόσμο που δεν έχασε την πίστη του σε μια δύσκολη περίοδο, με τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης – ύμνου στην κίνηση και τον χορό.

propoli

«Πρόκειται για μια ανοικτή εκδήλωση, με τίτλο “Νους υγιής”, που θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, την προσεχή Τετάρτη 8 Ιουνίου, στις 21:30, και θα περιλαμβάνει πρόγραμμα προπόνησης με ασκήσεις με το βάρος του σώματος, μπαλαρίνες από την ομάδα της Νάντιας Κουτζιάμπαση από τη σχολή χορού Diagonal και αθλητές της Καλλισθενικής γυμναστικής από την ομάδα Calisthenics SKG Squad από το Work out Industry χορό», ανέφερε, σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η κ. Λαζάρου, προσκαλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει στην εκδήλωση μπαίνοντας στον ρυθμό της μουσικής και της εκγύμνασης. Μάλιστα, τον ρυθμό θα δίνει με live μουσική η Thessaloniki Youth Band, με 42 μέλη και μαέστρο τον Νίκο Χρυσοχόου.

Στόχος της κ. Λαζάρου είναι να προτρέψει ακόμη περισσότερους ανθρώπους να κάνουν τη γυμναστική τρόπο ζωής, όπως άλλωστε έκανε η ίδια κατά τη διάρκεια του lockdown, αφού διοργάνωνε στο Δημαρχείο και σε άλλα σημεία στην παραλία, δωρεάν προπονήσεις, ανοικτές σε όλους τους ενδιαφερόμενους. Η δράση της είχε ξεκινήσει με ελάχιστα άτομα και έφτασε να μετράει καθημερινά πάνω από 100 ασκούμενους.

«Στην εκδήλωση θα “παντρέψουμε” τη γυμναστική και την τέχνη, με τη μουσική, τις μπαλαρίνες και τους αθλητές της Καλλισθενικής, φιλοδοξώντας να κάνουμε αυτή την εκδήλωση θεσμό για τον πόλη», κατέληξε η κ. Λαζάρου, τονίζοντας ότι αθλητές και μουσικοί είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν …απτόητοι στον αύλειο χώρο, ακόμη κι αν βρέξει!

©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Loading