Θεσσαλονίκη: Ο δήμος παρουσιάζει τα σχέδιά του για Αριστοτέλους, Στάβλους Παπάφη και Σαράντα Εκκλησιές

Τα σχέδιά του για ανάπλαση της Αριστοτέλους, των Στάβλων Παπάφη και Σαράντα Εκκλησιές, παρουσιάζει ο δήμος Θεσσαλονίκης στο Περίπτερο 2 της ΔΕΘ.

Ο κ. Ζέρβας μιλώντας για το τρίπτυχο στην πολιτική ανέφερε ότι: «η δημοτική αρχή στηρίζει την πολιτική της στο τρίπτυχο “ υποδομές – αναπλάσεις – καθημερινότητα”».

Ο κ. Ζέρβας αναφερόμενος στα έργα μέσα στον αστικό ιστό ανέφερε ότι «τα έργα αστικών αναπλάσεων αποδίδουν πολλαπλά οφέλη, καθώς επιδρούν θετικά πέραν όλων των άλλων, στην οικονομία, στην εμπορική κίνηση, στον τουρισμό.»

Για την ανάπλαση της Αριστοτέλους ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι: «η δημοτική αρχή παραμένει πιστή στον σχεδιασμό και στο πρόγραμμά της, τηρώντας τη δέσμευσή της ότι θα δρομολογήσει όλες τις διαδικασίες, ώστε η Αριστοτέλους να ανανεωθεί και να αποκτήσει μια νέα εικόνα, με νέες προσεγγίσεις, νέα υλικά αλλά και σεβασμό στον αρχικό σχεδιασμό.»

Για την ανάπλαση στους Στάβλους Παπάφη ανέφερε ότι: «με τις παρεμβάσεις που έχουν προγραμματιστεί μετασχηματίζονται σε έναν ζωντανό και δημιουργικό πολυχώρο, που συνδυάζει πράσινο, κοινωνικές δομές, δράσεις πολιτισμού και αθλητισμού αλλά και υπόγειο πάρκινγκ.».

Δείτε επίσης: Πάνω από 400 κρούσματα η Θεσσαλονίκη – Στο κόκκινο τρεις περιοχές

Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr