Φωτογραφία από το FB

Θεσσαλονίκη – ΟΑΣΘ: Αλλάζει ο τερματικός σταθμός της γραμμής «38» – Στην Αριστοτέλους το τέρμα του λεωφορείου

Τον τερματικό σταθμό του 38 αποφάσισαν να αλλάξει ο ΟΑΣΘ μετά από αίτημα που κατέθεσε ο Δήμος Παύλου Μελά.

Συγκεκριμένα όπως ενημερώνει το ο Δήμος Παύλου Μελά το 38 από 1/1/2022 θα αλλάξει τερματικό σταθμό και από τον σταθμό θα μεταφερθεί στην Πλατεία Αριστοτέλος.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δήμου Παύλου Μελά:

  • «Ο τερματικός σταθμός της λεωφορειακής γραμμής 38 Ευκαρπίας μεταφέρεται στην Πλατεία Αριστοτέλους από 1-1-2022
  • Κατόπιν αιτήματος της Διοίκησης του Δημάρχου Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη και διαβούλευσης που ακολούθησε, ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) αποφάσισε και ανακοινώνει ότι από το Σάββατο 1-1-2022 αλλάζει ο τερματικός σταθμός της λεωφορειακής γραμμής 38 (Ν.Σ.Σ-Ευκαρπία) και μεταφέρεται από τον Σταθμό στην Αριστοτέλους (Ευκαρπία – Αριστοτέλους).
  • Ο Οργανισμός αποφάσισε την τροποποίηση της λεωφορειακής γραμμής Νο 38 και τη μετονομασία της σε γραμμή «Ν. Ευκαρπία – Αριστοτέλους».
  • Η λεωφορειακή γραμμή Νο 38 κατά τη μετάβασή της από τη Νέα Ευκαρπία προς την πλατεία Αριστοτέλους θα ακολουθεί τη διαδρομή: υφιστάμενη διαδρομή, οδός Λαγκαδά, αριστερόστροφος ελιγμός στην οδό Εγνατία, πλατεία Αριστοτέλους (ivr: 1044).
  • Κατά την επιστροφή της θα ακολουθεί τη διαδρομή: πλατεία Αριστοτέλους, οδός Εγνατία, δεξιόστροφος ελιγμός στην οδό Λαγκαδά, υφιστάμενη διαδρομή.
  • Η λεωφορειακή γραμμή θα πραγματοποιεί όλες τις υφιστάμενες στάσεις κατά μήκος της διαδρομής της εκτός από τη στάση «ΑΛΚΑΖΑΡ (ivr: 1042).»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δήμου:

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα «να μη μείνουν ούτε μια μέρα δίπλα στους κάδους» – Τι γίνεται