Στους οκτώ ανέβηκαν οι θάνατοι από κορονοϊό στον ΟΑΣΘ, καθώς την προηγούμενη Τετάρτη έφυγε από την ζωή ένας εργαζόμενος 58 ετών.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τον πρόεδρο Εργαζομένων του Οργανισμού, Γιάννη Δήμκα είναι ο όγδοος εργαζόμενος που πεθαίνει από επιπλοκές του ιού από την αρχή της πανδημίας.
Σε ανακοίνωση της η ΔΑΣ ΟΑΣΘ τονίζει πως τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αν και αποτελούν βασικούς χώρους διασποράς, έχουν μείνει ανοχύρωτα.
Επίσης ρίχνει ευθύνες στην διοίκηση τονίζοντας ότι: «στήνει παγίδες στους εργαζομένους» αλλά και ότι οι εργαζόμενοι πληρώνουν οι ίδιοι τις μάσκες υψηλής προστασίας.
«Το µόνο που την ενδιαφέρει είναι να ξεκινήσει το safari της είσπραξης κοµίστρου», αναφέρει η παράταξη.
Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Δωρεά του ΣΥΡΙΖΑ στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο
- Η τρελή λατρεία του Osho Bhagwan, το κοινόβιο στις ΗΠΑ και το σκάνδαλο
- Βατικανό: Κρίσιμες στιγμές για τον Πάπα Φραγκίσκο και ο καρδινάλιος που βρίσκεται κοντά του
- Χαρίτσης: Ένα κάλεσμα για μια ειρηνική επανάσταση – όλοι στους δρόμους στις 28 Φεβρουαρίου
- Μητσοτάκης: Πρωτογενές πλεόνασμα 2 δισ. ευρώ τον Ιανουάριο, ενώ ο στόχος ήταν 1,4 δισ.
- Υδρογονάνθρακες: Προτάσεις από τη Chevron και συγκρατημένες τοποθετήσεις από την ExxonMobil